Kāpēc spēles tiek simulētas uz akmens laikmeta NBA 2K10? Es piedāvāju NBA 2K16 vai 2K17, jo ar reālismu un grafiku ir nedaudz labāk.
PC ir problēma, bet šobrīd NBA 2K17 nav problēmu dabūt. Ja nevēlas meklēt pa torentiem, humble bundle par 11 eiro Monthly Subscribtion vai kā saucās. Bet tādas izmaiņas jātestē starpsezonā.stillbestone rakstīja:1) NBA 2k10 ir diezgan laba spēle tādā ziņā, ka es lēnām atklāju kā var logo ielikt.
2) Viens pats es nevarēšu simulēt - jau tagad man palīdz Didzis, palīdzēja Ralfs un, iespējams, nedaudz palīdzēs Toms. Visiem PC nevelk 2k16, 2k17.
btw, kkad Tu mani atradi steam, bet es vairs neatrodu Tevi Friends listā. Atsūtīsi niku?stillbestone rakstīja:1) NBA 2k10 ir diezgan laba spēle tādā ziņā, ka es lēnām atklāju kā var logo ielikt.
2) Viens pats es nevarēšu simulēt - jau tagad man palīdz Didzis, palīdzēja Ralfs un, iespējams, nedaudz palīdzēs Toms. Visiem PC nevelk 2k16, 2k17.
PS. Man steam ir gan 2k16, gan 2k17, gan 2k18 un man uz brāļa 1k costing pc iet okej, bet uz mana es hz. neesmu provējis. mans čut dārgāks.
steam maz eju, bet kkad atsūtīšu. tagad vairāk ap forumu.championmeme rakstīja:btw, kkad Tu mani atradi steam, bet es vairs neatrodu Tevi Friends listā. Atsūtīsi niku?stillbestone rakstīja:1) NBA 2k10 ir diezgan laba spēle tādā ziņā, ka es lēnām atklāju kā var logo ielikt.
PS. Man steam ir gan 2k16, gan 2k17, gan 2k18 un man uz brāļa 1k costing pc iet okej, bet uz mana es hz. neesmu provējis. mans čut dārgāks.
Sākumā piesakies par simulētāju un tad sāc norādīt ko un kā darīt.championmeme rakstīja:Kāpēc spēles tiek simulētas uz akmens laikmeta NBA 2K10? Es piedāvāju NBA 2K16 vai 2K17, jo ar reālismu un grafiku ir nedaudz labāk.
Ap 50-60 GB bija 16.vairogs rakstīja:Līdz 2k14 varētu būt normāli - arī svars normāls ... Tiesa ,nezinu ,cik prasīga pret dzelžiem !
k14 - ~7 gb pirms uzstādīšanas ,
k15 - 34 gb
k16 - 40 gb
par k17 nezinu ...
Uzskatu ,ka jābūt lielam vienas spēles fanam ,lai aizņemtu vietu uz datora ar vienu spēli , kura sver 30-40-50 gb ...
Ja tai vietā var spēlēt normālu vecāku versiju un vienlaicīgi atrastos vieta arī citām spēlēm , tādēļ man uz pc ar īsti nepatīk spēlēt spēles - visas uzstādīšanas kas prasa laiku , un vietas aizņemšana , bet uz pleiša ieliec disku un spēlē , apnīk - velc laukā un liec citu virsū , bez visām uzstādīšanām !
bukss_a rakstīja:Sākumā piesakies par simulētāju un tad sāc norādīt ko un kā darīt.championmeme rakstīja:Kāpēc spēles tiek simulētas uz akmens laikmeta NBA 2K10? Es piedāvāju NBA 2K16 vai 2K17, jo ar reālismu un grafiku ir nedaudz labāk.
vairogs rakstīja:Līdz 2k14 varētu būt normāli - arī svars normāls ... Tiesa ,nezinu ,cik prasīga pret dzelžiem !
k15 - 34 gb
k16 - 40 gb
par k17 nezinu ...
Uzskatu ,ka jābūt lielam vienas spēles fanam ,lai aizņemtu vietu uz datora ar vienu spēli , kura sver 30-40-50 gb ...
Ja tai vietā var spēlēt normālu vecāku versiju un vienlaicīgi atrastos vieta arī citām spēlēm , tādēļ man uz pc ar īsti nepatīk spēlēt spēles - visas uzstādīšanas kas prasa laiku , un vietas aizņemšana , bet uz pleiša ieliec disku un spēlē , apnīk - velc laukā un liec citu virsū , bez visām uzstādīšanām !
Mūsdienas sākās tikai kādus 2-3 gadus atpakaļ ,tad ar sāka svars augt ...Lord Walder Frey rakstīja:vairogs rakstīja:Līdz 2k14 varētu būt normāli - arī svars normāls ... Tiesa ,nezinu ,cik prasīga pret dzelžiem !
k15 - 34 gb
k16 - 40 gb
par k17 nezinu ...
Draugs, visas mūsdienu spēles, vismaz tās kas kotējas ka augstākā klase ir 40gb+