Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Par simulēšanu

+4
bukss_a
Didza
stillbestone
championmeme
8 posters

Go down  Ziņojums [Lapa 1 no 1]

1Par simulēšanu Empty Par simulēšanu Trešdiena Jūlijs 26, 2017 7:20 pm

championmeme

championmeme
PF - Son Chon-Man
PF - Son Chon-Man

Kāpēc spēles tiek simulētas uz akmens laikmeta NBA 2K10? Es piedāvāju NBA 2K16 vai 2K17, jo ar reālismu un grafiku ir nedaudz labāk.

2Par simulēšanu Empty Re: Par simulēšanu Trešdiena Jūlijs 26, 2017 7:21 pm

stillbestone

stillbestone
PG - Lil Aumy (ĢM)
PG - Lil Aumy (ĢM)

1) NBA 2k10 ir diezgan laba spēle tādā ziņā, ka es lēnām atklāju kā var logo ielikt.

2) Viens pats es nevarēšu simulēt - jau tagad man palīdz Didzis, palīdzēja Ralfs un, iespējams, nedaudz palīdzēs Toms. Visiem PC nevelk 2k16, 2k17.

PS. Man steam ir gan 2k16, gan 2k17, gan 2k18 un man uz brāļa 1k costing pc iet okej, bet uz mana es hz. neesmu provējis. mans čut dārgāks.  Nepārliecināts

3Par simulēšanu Empty Re: Par simulēšanu Trešdiena Jūlijs 26, 2017 7:24 pm

championmeme

championmeme
PF - Son Chon-Man
PF - Son Chon-Man

stillbestone rakstīja:1) NBA 2k10 ir diezgan laba spēle tādā ziņā, ka es lēnām atklāju kā var logo ielikt.

2) Viens pats es nevarēšu simulēt - jau tagad man palīdz Didzis, palīdzēja Ralfs un, iespējams, nedaudz palīdzēs Toms. Visiem PC nevelk 2k16, 2k17.
PC ir problēma, bet šobrīd NBA 2K17 nav problēmu dabūt. Ja nevēlas meklēt pa torentiem, humble bundle par 11 eiro Monthly Subscribtion vai kā saucās. Bet tādas izmaiņas jātestē starpsezonā.

4Par simulēšanu Empty Re: Par simulēšanu Trešdiena Jūlijs 26, 2017 7:26 pm

championmeme

championmeme
PF - Son Chon-Man
PF - Son Chon-Man

stillbestone rakstīja:1) NBA 2k10 ir diezgan laba spēle tādā ziņā, ka es lēnām atklāju kā var logo ielikt.

PS. Man steam ir gan 2k16, gan 2k17, gan 2k18 un man uz brāļa 1k costing pc iet okej, bet uz mana es hz. neesmu provējis. mans čut dārgāks.  Nepārliecināts
btw, kkad Tu mani atradi steam, bet es vairs neatrodu Tevi Friends listā. Atsūtīsi niku?

5Par simulēšanu Empty Re: Par simulēšanu Trešdiena Jūlijs 26, 2017 7:27 pm

stillbestone

stillbestone
PG - Lil Aumy (ĢM)
PG - Lil Aumy (ĢM)

championmeme rakstīja:

btw, kkad Tu mani atradi steam, bet es vairs neatrodu Tevi Friends listā. Atsūtīsi niku?
steam maz eju, bet kkad atsūtīšu. tagad vairāk ap forumu.

6Par simulēšanu Empty Re: Par simulēšanu Trešdiena Jūlijs 26, 2017 8:22 pm

Didza

Didza
SF - Jack Krimley
SF - Jack Krimley

Es jau ar biju skeptisks uz to 10, bet laikam citiem nepavelk pc vai arī, kuriem pavelk tie negrib simot. Ja parādītos simulētāji šim 10, tad es arī vairs nesimotu, jo nav normāli lagos skatīties. Arī es atbalstu ideju pāriet uz augstāku versiju, ja tas ir iespējams.

7Par simulēšanu Empty Re: Par simulēšanu Trešdiena Jūlijs 26, 2017 9:10 pm

bukss_a

bukss_a
C - Hektors Miezis
C - Hektors Miezis

championmeme rakstīja:Kāpēc spēles tiek simulētas uz akmens laikmeta NBA 2K10? Es piedāvāju NBA 2K16 vai 2K17, jo ar reālismu un grafiku ir nedaudz labāk.
Sākumā piesakies par simulētāju un tad sāc norādīt ko un kā darīt.

8Par simulēšanu Empty Re: Par simulēšanu Trešdiena Jūlijs 26, 2017 9:24 pm

vairogs

vairogs
SF - Dubravko Savič
SF - Dubravko Savič

Līdz 2k14 varētu būt normāli - arī svars normāls ... Tiesa ,nezinu ,cik prasīga pret dzelžiem !

k14 - ~7 gb pirms uzstādīšanas ,
k15 - 34 gb
k16 - 40 gb
par k17 nezinu ...

Uzskatu ,ka jābūt lielam vienas spēles fanam ,lai aizņemtu vietu uz datora ar vienu spēli , kura sver 30-40-50 gb ...

Ja tai vietā var spēlēt normālu vecāku versiju un vienlaicīgi atrastos vieta arī citām spēlēm , tādēļ man uz pc ar īsti nepatīk spēlēt spēles - visas uzstādīšanas kas prasa laiku , un vietas aizņemšana , bet uz pleiša ieliec disku un spēlē , apnīk - velc laukā un liec citu virsū , bez visām uzstādīšanām !

https://rockingsoccer.com/lv/futbols/invitation?ref_id=61133&

9Par simulēšanu Empty Re: Par simulēšanu Trešdiena Jūlijs 26, 2017 9:30 pm

Intarusu

Intarusu
SG - Icarus In
SG - Icarus In

Bet ja grib edit grafiku spēle visu pārējo spēlee japērk?

10Par simulēšanu Empty Re: Par simulēšanu Trešdiena Jūlijs 26, 2017 9:53 pm

stillbestone

stillbestone
PG - Lil Aumy (ĢM)
PG - Lil Aumy (ĢM)

vairogs rakstīja:Līdz 2k14 varētu būt normāli - arī svars normāls ... Tiesa ,nezinu ,cik prasīga pret dzelžiem !

k15 - 34 gb
k16 - 40 gb
par k17 nezinu ...

Uzskatu ,ka jābūt lielam vienas spēles fanam ,lai aizņemtu vietu uz datora ar vienu spēli , kura sver 30-40-50 gb ...

Ja tai vietā var spēlēt normālu vecāku versiju un vienlaicīgi atrastos vieta arī citām spēlēm , tādēļ man uz pc ar īsti nepatīk spēlēt spēles - visas uzstādīšanas kas prasa laiku , un vietas aizņemšana , bet uz pleiša ieliec disku un spēlē , apnīk - velc laukā un liec citu virsū , bez visām uzstādīšanām !
Ap 50-60 GB bija 16.

11Par simulēšanu Empty Re: Par simulēšanu Trešdiena Jūlijs 26, 2017 10:17 pm

Dededed

Dededed
SG - TJ Iverson
SG - TJ Iverson

Nu man 2k16 iet okej uz vismazakajām grafikām, bet strīmot čista nevarētu. Nba 2k14 varētu, 2k15 ez

12Par simulēšanu Empty Re: Par simulēšanu Ceturtdiena Jūlijs 27, 2017 1:04 am

Lord Walder Frey

Lord Walder Frey
SG - Walder Frey
SG - Walder Frey

bukss_a rakstīja:
championmeme rakstīja:Kāpēc spēles tiek simulētas uz akmens laikmeta NBA 2K10? Es piedāvāju NBA 2K16 vai 2K17, jo ar reālismu un grafiku ir nedaudz labāk.
Sākumā piesakies par simulētāju un tad sāc norādīt ko un kā darīt.

Nepareiza pieeja pret vienkārši ieteikumu. Es postētājam piekrītu, un man nevienā vietā nav jākļūst par simulētāju, lai rosinātu pozitīvas izmaiņas.

Fui, see u at next feast

13Par simulēšanu Empty Re: Par simulēšanu Ceturtdiena Jūlijs 27, 2017 1:05 am

Lord Walder Frey

Lord Walder Frey
SG - Walder Frey
SG - Walder Frey

vairogs rakstīja:Līdz 2k14 varētu būt normāli - arī svars normāls ... Tiesa ,nezinu ,cik prasīga pret dzelžiem !

k15 - 34 gb
k16 - 40 gb
par k17 nezinu ...

Draugs, visas mūsdienu spēles, vismaz tās kas kotējas ka augstākā klase ir 40gb+

14Par simulēšanu Empty Re: Par simulēšanu Ceturtdiena Jūlijs 27, 2017 1:07 am

stillbestone

stillbestone
PG - Lil Aumy (ĢM)
PG - Lil Aumy (ĢM)

Ar laiku tas tiks dariits. Priecīgs 
Idejas jau var izteikt. Tiek uz tām atbildēts.

15Par simulēšanu Empty Re: Par simulēšanu Ceturtdiena Jūlijs 27, 2017 11:45 am

vairogs

vairogs
SF - Dubravko Savič
SF - Dubravko Savič

Lord Walder Frey rakstīja:

k15 - 34 gb
k16 - 40 gb
par k17 nezinu ...

Draugs, visas mūsdienu spēles, vismaz tās kas kotējas ka augstākā klase ir 40gb+
Mūsdienas sākās tikai kādus 2-3 gadus atpakaļ ,tad ar sāka svars augt ...

https://rockingsoccer.com/lv/futbols/invitation?ref_id=61133&

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu  Ziņojums [Lapa 1 no 1]