Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

S1 STARPSEZONAS MEGA-TPU #2 - GAIDOT SEZONAS SĀKUMU UN SPĒLES!

+17
Red Viper
S3ncitiS
Rudza
Intarusu
robis03
Laukakmens
krish
Kyriiii*
Fuck_GSW
Lord Walder Frey
bukss_a
skreepee
saņģels
CaptainCrazy
Didza
Ķekavnieks45
stillbestone
21 posters

Pāriet uz lapu : Previous  1, 2

Go down  Ziņojums [Lapa 2 no 2]

Intarusu

Intarusu
SG - Icarus In
SG - Icarus In

Icarus draftu gaidīja ar nepacietību.VIsas ģimenes un it īpaši vecmammas acis pēdējā nedēļā tika vērstas tikai uz viņa pusi.Pat vecmamma sāka interesēties par līgu un visām komandām,jo Icarus ir bijas viņas mīļākais puisēns,bet tagad viņš jau ir tornis.pieaudzis,ar savu viedokli un nostāju.,bet tikmēr Icarus atpūtās un koncentrējās spožajai nākotnei.Pēdējās nedēļas laika'viņš uzturējas treniņu zālē un aiz trīspunktnieka līnijas.Pa šo laiku viņš saprata,ka jāsāk pielikt klāt aizsardzību,ja viņš vēlas,lai kluba vadība viņu novērtē un respektē.Viņam bija vienalga kādā komandā viņš nokļūs. Tā ar visu klupo ģimeni viņi devās uz arēna Rīga halli,kur notiks jauno spēlētāju izvēlēšanas ceremonija.Drafta naktī Icarusu izvēlējās 3.kārtā Valmieras vāveres un Mammai patika šī izvēlē,jo viņa pazina Valmieras ĢM,taču tajā pašā vakarā viņš nokļuva vilku Balvos.Balvos viņam radinieki dzīvo. Pēc tam,kad bija skaidrs,kur Icarus pavadiš nākamās sezonas bija laiks ballītei.Icarus pielikās ne pa jokam.Pļāva visu iekšā,taču pēc diva'm dienām viņš jau bija atguvies un gatavs doties uz Balviem tikšanās.Ar Ģenerālmenedžeri viņš kopīgu valodu ātri atrada un sāka iejusties komandas kolektīvā.Pašlaik uz Icarus daudzi paļaujās,jo viņš palīdz kluba vadībai ietekmēt dažādus lēmumus,un izskatās,ka viņš ir te iekārtojies uz ilgāku laiku.Motivācijas šim spēlētājam nepietrūkst,un viņš ir gatavs visiem pārādītko iespēj.Smags darbs un attieksme būs trumpji,kas izcels viņu uz kopējā fona kā melnā darba darītāju.

3 Uzd:

Cheers  Jo patīk alutiņs Smieklīgi 

Smieklīgi Standarta smaids Priecīgs  kas ir fecbuk skype whapt

Balvu Vilki Ta visi zina kas, šogad pacels kausu Smieklīgi 

skreepee

skreepee

Atjaunots!

robis03

robis03
PF - Tony Flicker
PF - Tony Flicker

Vērtējat!!!!

Rudza

Rudza
SG - Laimonis Fiksais
SG - Laimonis Fiksais

2.uzdevums

S1 STARPSEZONAS MEGA-TPU #2 - GAIDOT SEZONAS SĀKUMU UN SPĒLES! - Page 2 Original

3.uzdevums
In love  - Jo dzīve tak ir skaista, bez mīlestības ir grūti izdzīvot, ikvienam ir vajadzīga sava otrā pusīte, citam tā kāda meiča, citam bembis, citam pudele, tas ir skaisti...

Cheers  - Vienmēr ir forši sadzerties ar čomiem kopā, tie arī ir neaizmirstami dzīves mirkļi! Joprojām atceros, kā vidusskolas ballē salējos un dancināju visas meičas pie savien sāniem. Uhtī, cik tas bija labi, pilns ar drosmi biju... Vai arī gan, kā pirts ballē, tā iedzēru, tā iedzēru, ka pēc tam bija daudz boržomi vajadzīgs, lai no rīta gultas knapi izkustētos. Protams, ir jau daudz vēl stulbāki atgadījumi gadījušies, bet jā, tiešām labi momenti tie bija, sadzert ar draugiem kopā ir labi, ļoti labi, vienmēr zini, ka pēc tam būs jautri un būs ko atcerēties visu mūžu

Lebron shocked  - Jā, un šis ar ir labs smaidiņš, tas šoks tiešām liels, bieeeži redzēts, it īpaši manā sejā, kad pamanu kādu skaistu meiču uz ielas (tiesa, varbūt tik traki neizrādu gan to, bet iekšēji, protams), vai arī pamanu kādu ākstu, kas manu ēdienu zog, tas man ļoti dārgs. Pēdējo reizi atceros šo smaidiņu sev pavisam nesen, pielietojot kaut kādā bodē, kad pamanīju, ka Absoluts, 1 litrs tikai pa 11 euro, tiešām bij nedaudz šoks, tiesa, bija vilšanās, jo iepriekšējā bodē to pašu absolutu biju jau nopircis pa 18 euro, jutos kā pilnīgs mudaks... Bet nu, tāda ir dzīve... destiny...

S3ncitiS

S3ncitiS
C - Ričards Danger
C - Ričards Danger

Es drafta nepiedalijos, jo jau biju komanda. Ta komanda bija balvu vilki. Šī komanda ir ta kurà es esmu bijis jau no seniem laikiem.  Jo esmu dzimis saja pilsètà. Draftu no malas ari neveroju, jo biju arpus valsts, kur es ar draugiem svinejam un atputamies priekš jaunas sezonas. Bijam pabuhajusi un izgajam ielas. Gajam uz baru un tad mus savaca menti par to ka klidam pa celu nakts laika vel galiga lopa un viens no musejiem teloja guloso policistu. Ta mes nakti pavadijam cietuma un tad nakamaja diena aizgajam majas un visu dienu gulejam gulta jo pohas bija parak lielas lai kautko daritu un tagad esmu atpakal latvija un ar komandu jau esam piedzivojusi pirmo neveiksmi pret kareivju komandu, bet tas nekas nakamreiz busim stipraki un uzvaresim. Cik dzirdeju tika drafteti daudzi labi centri, bet es esmu bez raizem, jo zinu ka esmu labaks par viniem visiem. Cool ceru ka komanda ari ir tik parliecinata , jo ja citi bus bailigi un neticigi ka uzvaresim tad arinevinesim!
LOOOOL tad kad kads pastasta joku

Anyone? tad kad neviens neatbild
DAFUQ tad kad kads pastasta kauko jaunu. I don't understand! tad kad nesaproti cita teikto

|
|
|
V

S3ncitiS

S3ncitiS
C - Ričards Danger
C - Ričards Danger

Es drafta nepiedalijos, jo jau biju komanda. Ta komanda bija balvu vilki. Šī komanda ir ta kurà es esmu bijis jau no seniem laikiem.  Jo esmu dzimis saja pilsètà. Draftu no malas ari neveroju, jo biju arpus valsts, kur es ar draugiem svinejam un atputamies priekš jaunas sezonas. Bijam pabuhajusi un izgajam ielas. Gajam uz baru un tad mus savaca menti par to ka klidam pa celu nakts laika vel galiga lopa un viens no musejiem teloja guloso policistu. Ta mes nakti pavadijam cietuma un tad nakamaja diena aizgajam majas un visu dienu gulejam gulta jo pohas bija parak lielas lai kautko daritu un tagad esmu atpakal latvija un ar komandu jau esam piedzivojusi pirmo neveiksmi pret kareivju komandu, bet tas nekas nakamreiz busim stipraki  un uzvaresim. Cik dzirdeju tika drafteti daudzi labi centri, bet es esmu bez raizem, jo zinu ka esmu labaks par viniem visiem. Cool  ceru ka komanda ari ir tik parliecinata , jo ja citi bus bailigi un neticigi ka uzvaresim tad arinevinesim!
LOOOOL tad kad kads pastasta joku
1uzd

Anyone? tad kad neviens neatbild
DAFUQ tad kad kads pastasta kauko jaunu. I don't understand! tad kad nesaproti cita teikto
3 uzd
2 uzd leja
 |
 |
 |
V

Pēdējo reizi labojis S3ncitiS Otrdiena Jūlijs 18, 2017 11:51 am; labots 1 reizi

bukss_a

bukss_a
C - Hektors Miezis
C - Hektors Miezis

Man nav novērtēts 3. uzdevums. Skreepee tu vari labāk, atgādinu jau atkal.

skreepee

skreepee

Atjaunots!

Red Viper

Red Viper
PG - Oberyn Martell
PG - Oberyn Martell

WTF, šitas bija tikai līdz pirmajai sezonas spēlei? Smieklīgi 2 dienas laika. Nav tā kā bik pa šerpu? Vienmēr vismaz nedēļu dod laika, šeit viss zibens ātumā notiek.

Edit : Bet skatoties uz to, ka pēdējiem pāris cilvēkiem viss ir ieskatīts arī pēc šīs "pirmās sezonas spēles", tad tas deadline īsti nav nostrādājis un punkti tāpat ir izsniegti. Tādā gadījumā - vai šis uzdevums vēl ir atvērts vai arī pēc 2 vai 3 dienu eksistences tas tiek slēgts un aizmirsts?

http://FuckLannisters.go.uk

stillbestone

stillbestone
PG - Lil Aumy (ĢM)
PG - Lil Aumy (ĢM)

Vaļa lidz npc draftam.

Red Viper

Red Viper
PG - Oberyn Martell
PG - Oberyn Martell

Tad, lūdzu, izlabo pirmajā postā, lai nerodas vēl kādi pārpratumi.

Fuck_GSW

Fuck_GSW
SF - Kevin Pausee (ĢM)
SF - Kevin Pausee (ĢM)

Ir arī otrais uzdevums Priecīgs

Red Viper

Red Viper
PG - Oberyn Martell
PG - Oberyn Martell

1.uzdevums
Kā jau iepriekš tika ziņots - Oberins pieteicās līgai tīri ziņkāres mākts (un tad vēl ir tas vecais vecis, kuram jāuzmet acs, ja nu var uzzināt kādu svarīgu informāciju par to trako blondo čiepu lielpilsētā). Ziņu par drafta rezultātiem Oberins saņēma ar kraukļu pasta palīdzību. Stulbie zemnieki joprojām izsūta kraukļus, kamēr Dornē jau sen viņi ir pārgājuši uz kaut ko nedaudz majestātiskāku un mazāk "es gribu pakārties" vibes dodošu putneli - vanagi. Lai nu kā, krauklis atlidoja ar labām ziņām - pirmā drafta izvēle un tas nozīmē to, ka turpmākās dienas būs jāpavada lielpilsētā. Vēl labāku drafta rezultātu nevarēja iedomāties, ja jau ņem vērā, ka tomēr liktenis Oberinu atkal ved atpakaļ uz lielpilsētu - Rīgu! Pie reizes tur arī tā trakā blondīne uzturas, nevajadzēs tik ļoti uzpasēt 96 gadus veco pelnu kaudzi vairs. Runājot par pelnu kaudzi, nedaudz pārsteidzoši bija manīt, ka viņš draftā tika izvēlēts ar tik zemu kārtas numuru. Zinot viņa reputāciju es jau sagaidu nākošās dzīres. Labāk neierasties.
Lai nu kā, ceļš uz lielpilsētu nebija tik grūts - hops kuģī un pēc dienas garas viļņošanās jau krastā un aiziet uz komandas sapulcīti. Jāsaka, ka pilsēta nav tā tīrākā vieta šajā pasaulē, bet ja nav jāuzturas uz ielām, tad viss kārtībā. Pirmajā dienā sanāca vien apskatīt kauna aleju. Ahh, kauna aleja, kurš gan var aizmirst vissvinīgāko dienu valsts mūžā. Bet kopumā pirmais iespaids ir labs. Var teikt Oberins ir atradis īsto vietu, vai precīzāk - tā ir atradusi viņu.
[241]

2.uzdevums
S1 STARPSEZONAS MEGA-TPU #2 - GAIDOT SEZONAS SĀKUMU UN SPĒLES! - Page 2 XyknZ64

3.uzdevums
Rīgas Titāni - nedaudz patriotisma, nedaudz backstab, nedaudz basketbola gara - šis logo izsaka to un vēl vairāk. Perfekti noder, ja kāds pēkšņi sāk trakot vairāk kā Freji tajās pēdējās dzīrēs. Dzirdēju, ka vīns esot bijis makten spēcīgs.
Seems interesting... - ideāls smaidiņš, kad visi sāk cepties pilnīgi ne par ko un viss, ko tu šajā komiskajā situācijā vari darīt ir tikai pierādīt savu eksistenci un pie reizes arī savu nostāju - runājiet, runājiet, šis ir ļoti uzjautrinoši un tajā pašā brīdī ļoti skumji, ka kādu kas šāds vispār uztrauc tik tālu, ka jāiesaistās pārlieku garos strīdos un/vai diskusijās.
Latvija - Noder brīžos, kad tu gribi parādīt, kad EU, NOZAGTS SMAIDIŅŠ NO SHL. Bet ko gan, mēs tak visi zinām, ka nekas nevar pastāvēt bez nelielas zādzības. Vai divām. Vai 50%.

VAR LABOT

Maikijs

Maikijs
PG - Ragnar Thorgard
PG - Ragnar Thorgard

Ragnar Thorgard TPU #2

Ragnars šobrīd ir Rīgas Titānu pamatsastāva saspēles vadītājs. Taču drafts izvērtās tā, ka nevienā brīdī nevarēja zināt, ka tā beigās notiks.
“Visvairāk man simpatizēja Rīgas Titāni,” stāsta Ragnars. “Jau iepriekš aizvadīti personīgi treniņi, kā arī komandas darbības plāns bija skaidrs un man patīkams. Turklāt, spēlēšana lielākajā valsts pilsētā saista pati par sevi. Tā kā iepriekš citu menedžeru priekšā neatrādījos, un publiskajā telpā arī nebiju redzams, nemaz necerēju, ka mani izvēlēsies ar augstu numuru.”
Tā arī notika - jaunais norvēģu saspēles vadītājs tika izvēlēts 4. raundā ar pirmo izvēli.. taču to neveica Titāni.
“Jā, jau sociālajos tīklos bija manāmas baumas, ka es ar aģenta starpniecību esmu izteicis vēlmi spēlēt tieši Rīgā, taču notika kaut kas neparedzams,” turpina Ragnars.
Kā jau visi zinām, šis neparedzamais notikums bija Balvu Vilku ģenerālmenedžera neierašanās uz draftu, un līgas vadība steigā iecēlusi kādu šķietami uzticamu cilvēku viņa vietā.
“Pienāca 4. raunda sākums, un es saņēmu zvanu no nezināma numura. Runāja Balvu menedžeris un apsveica ar iekļūšanu komandā. Apstulbu, skatos, tiešām. Viņi mani izvēlējās. Noliku klausuli. Nodomāju - Balvi?? Tiešām?? Nav pārliecības ne par menedžera kompetenci, ne par to, ka Latgalē būs pietiekami ērti dzīves un treniņu apstākļi.. Tā arī domāju, ko nu, līdz pāris stundas pēc drafta, kuram īsti vairs nepievērsu uzmanību, sekoja zvans no Rīgas menedžera. Viņš teica: “Nācās pacīnīties, bet nu viss veiksmīgi darīts. Sveicināts Titānos!” Apmulsu vēlreiz, taču skatos - Rīga iemainījusi vēlāk draftētu saspēles vadītāju un naudu pret mani.. Veiksmīgi!” ar prieku nosaka Ragnars. “Pēcāk skatoties, ar ko būs kopā jāspēlē, nopriecājos. Sakarīgi cilvēki, solās būt gan laba atmosfēra komandas iekšienē, gan cīņasspars katrā spēlē. Ideāli. Pirmā tikšanās, komandas mērķu nospraušana un treniņnometne izvērtās lieliski. Esam gatavi cīnīties par kausu!” optimistiski sarunu noslēdz jaunais spēlētājs.
Mans visu laiku pirmais sigs. Sanāca diezgan veiksmīgi, tā uzskatu! Smieklīgi
S1 STARPSEZONAS MEGA-TPU #2 - GAIDOT SEZONAS SĀKUMU UN SPĒLES! - Page 2 9orAcW6
Smieklīgi - iederas vienmēr un jebkur, kad gribi visiem pavēstīt, ka smejies vai vienkārši kaut ko uzskati par humoristisku.
Rīgas Titāni - Labākās SBVL komandas simbols, loģiski, ka izraisa manī īpašas simpātijas.
:goalhorn: - ar šo var pievērst uzmanību drafta izvēlei, kādam īpašam paziņojumam, kā arī jebkam citam. Jebkurā sim līgas forumā šis smaidiņš ir noderējis.

Pēdējo reizi labojis Maikijs Ceturtdiena Jūlijs 20, 2017 7:18 pm; labots 4 reizes

Apostate

Apostate
PG - Artemis Fowll
PG - Artemis Fowll

S1 STARPSEZONAS MEGA-TPU #2 - GAIDOT SEZONAS SĀKUMU UN SPĒLES! - Page 2 15001910

vairogs

vairogs
SF - Dubravko Savič
SF - Dubravko Savič

1.uzdevums - rakstiskais

Dubravko Savič Tallinas šosejas malā ,spēlēdams ģitāru, un dejodams plaukstiņpolku , centās pievērst garām braucošo šoferīšu uzmanību ,jo viņam pietrūka naudas ,lai tiktu uz drafta ceremoniju , viņa privātais helikopters bija nogāzies netālu no Latvijas robežas , Zemgalē ...
Kamēr viņš cerēja nonākt Rīgā uz drafta pasākumu , viņu sazvanīja Valmieras kluba direktors un lauztā serbu mēlē paziņoja ,ka esot Saviču nodraftējuši , ka rīt vēloties ar viņu tikties Valmierā , lai pārrunātu līguma nosacījumus ...

Par vietējo saziedoto naudu serbu jaunais super talants devās kājām uz tuvējo kiosku ,lai iegādātos Latvijas karti un tad lēnām devās Vidzemes virzienā , pa ceļam apturēja ''Ķekavas vistu'' furgonu , kurš bija ceļā uz Valmieru pie vietējā miesnieka - Jāņa Kapātāja !

- Nokļuvis Valmierā , serbs noīrēja viesnīcas numuru , noīrēja pāris meitenes , lai pamasē šim pēc smagā ceļa nogurdinātos muskuļus un padzied vietējos folkloras skaņdarbus , un drīz vien devās pie miega ! Smieklīgi
Nākamajā rītā pamodies - izgaiņāja visas nakts viešņas ,iekāpis taksometrā ,devās uz Valmieras Vāveru bāzes mītni gleznainajā Valmieras nomalē !

Pēc sapulces direktora telpās , Valmieras kluba sasauktajā preses centrā - Savič dalījās ar pirmajiem iespaidiem ar vietējiem žurnālistiem ! Tiesa Savič bija ļoti priecīgs ,ka viņam piešķirts pašam savs tulks , jo Savič nevienu citu valodu , izņemot savu dzimto serbu ,neprotot !

Viņš žurnālistiem atklāja ,ka esot ļoti laimīgs atrasties šeit , paslavēja vietējās skaistās meitenes (viņš īpaši uzsvēra daudzo blondīņu esamību) , un esot pateicīgs kluba vadībai , ka viņš varēšot turpināt spēlēt ar savu mīļāko skaitli uz muguras !
Pēc preses konferences , devies uz sporta zāli trenēt elkoņus !

Bet vēlāk neviens viņu vairs nav redzējis ! WooHoo

2.uzdevums - grafiskais
S1 STARPSEZONAS MEGA-TPU #2 - GAIDOT SEZONAS SĀKUMU UN SPĒLES! - Page 2 7aaa

3.uzdevums - randoms

Smieklīgi - Der dažreiz pajokot , vai vienkārši pavilkt kādu uz zoba !
WooHoo- Tad ,kad acis vairs nerāda un nespēju atrast parasto ģīmīti ,tad šis noder mušu atgaiņāšanai !
Dancing- izstaro manu milzīgo pozitīvismu !
SCOOOOOOORE!!! - vienmēr un visur pamanāms ! Dažreiz der uzmanības pievēršanai kādā svarīgā jautājumā ,vai arī vienkārši teksta izcelšanai !
Šis ar te iederētos :
S1 STARPSEZONAS MEGA-TPU #2 - GAIDOT SEZONAS SĀKUMU UN SPĒLES! - Page 2 Creepy-clown-emoticon
S1 STARPSEZONAS MEGA-TPU #2 - GAIDOT SEZONAS SĀKUMU UN SPĒLES! - Page 2 Download_off

https://rockingsoccer.com/lv/futbols/invitation?ref_id=61133&

kd35

kd35
SG - Kevin Warrior
SG - Kevin Warrior

1. uzdevums
Kevin Warrior ceļš līdz draftam nāca grūti, jo viņš nebija zināms Latvijas līgai un neviens nezināja, kas viņš ir par basketbolistu. Līdz brīdim pienāca drafta dienas pieteikuma, treniņa viņš sevī pierādīja kā nākošais Vince Carter, tad treniņa beigas pienāca Lil Aumy teica: "Puisi es vēlos redzēt tevi komanda"! Kopš tā brīžā Kevin Warrior smaids nepazūda no sejas, jo viņš saprata, ka viņš ir spēcīgs un labs priekš Latvijas līgas. Kad diena ir pienākusi drafta, tad Kevin Warrior visu dienu ar nepacietību gaidīja, jo saprata kā situācija var būt dažāda, ka viņu var nodraftēt ar augstu numuru vai nē... Pēc pirmajiem četriem pikiem viņš saka nervozēt, kur ir viņa vārds vai vispār viņš būs šajā drafta ar numuru līdz brīdim sāk skanēt piektais drafta numurs - Balvu Vilki ar piekto numuru izvēlas Kevin Warrior no Amerikas! Viņš sāka aurot un priecāties, jo saprata, ka viņš ir draftēts un viņš varēs sevi Balvos pierādīt, kā arī Balvos viņš nekad nav bijis un nav baudījis lauku dzīvi. Bet pēc 20 minūtes un 34 sekundem sāk zvanīt viņam un saka: "Piedod, puisi, bet ceru, ka tu mūsu komanda šīs 20 minūtes pavadīji labi, jo tevi mainam uz Valmieras Vāverem, še paruna ar Lil Aumy. Kevin Warrior atcērējas par šo talantīgo puisi no treniņa, jo viņs teica: "Vecīt, tu būsi mana komanda". Kevin Warrior vakaru pavadīja ar Lil Aumy, parunājas, iedzēra tēju un gāja gulēt, jo rīta agri jāceļas uz treniņu. Kevin Warrior no rīta iepazina Valmieras Vāveres stadionu un jaunos komandas džekus ar kuriem viņs spēles nākošas divas sezonas.
2. uzdevums NEBŪS!
3. uzdevums
Smieklīgi - par jokiem, sarkasmu
Cheers - par komandas uzvaru un draudzību
Kevin Durant - kd smaids uz heiteriem Smieklīgi

Apostate

Apostate
PG - Artemis Fowll
PG - Artemis Fowll

1.
Artēmijs Fauls savu draftu SBVL nav piedzīvojis un nekad tā arī nepidzīvos . Gluži vienkārši - spēlētājs nepaspēja pieteikties draftam un uz Latviju izlēma doties jau tikai pēc tā. Tādēļ nav pārsteigums ,ka Artēmijs SBVL draftu aizvadīja kādā nolaistā Īru krogā ,kurš lepojās ar savu ugunīgi viskiju un glumo ingvera alu . Artēmijs dzēra ,dzēra un dzēra .Viņš dzēra ,lai izlemtu ,uz kuru pusi tālāk virzīt savu karjeru .  Daudz viskija , pāris grami ganja,karsta nakts un iztērēta pēdējās sezonas atlikusī alga tomēr ļāva izdarīt secinājums . Vai varbūt pie vainas bija skaistā Anglijas latviete ,kurai blakus Artēmijs nākamajā rītā pamodās. Lai vai kā , Artēmijs savu izvēli bija izdarījis un draftēja Latviju ,atskatoties no visiem citiem piedāvājumiem un iespējām . Cerēsim ,ka Īram pie mums patiks un ,ka latvju zeltenes viņu iepriecinās arī šeit ,un vēl jo vairāk cerēsim ,ka viņš iepriecinās Talsu līdzjutējus ar savu skaisto spēli . Tomēr ,Artēmijs cītīgi gaida NPC draftu ,ko tajā piedalīsies viens no viņa Latvijas draugiem , Nikodems Krauklis , kurš arī cer tikt Talsu Kareivju rindās . Jācer ,ka abi draugi tiksies jau Talsos un spēs sadalīt savu uzmanību starp treniņiem,spēlēm un izklaidi .

Sent from my iPhone

2.

S1 STARPSEZONAS MEGA-TPU #2 - GAIDOT SEZONAS SĀKUMU UN SPĒLES! - Page 2 15001911

3.
In love - jūtos iemīlējies . Izmantoju ,kad redzu,ka Aumis ir atjaunojis treniņus ,vai ,ka Evelīna ir izveidojusi kārtējo superīgo grafiku ,kuru vienkārši nevar neievērot .Smaidiņš izrāda manu prieku un iegūtās pozitīvās emocijas.
Cool - nice. Nemāku īsti paskaidrot .Šo lietoju  tad ,kad man kas liekas stilīgi un kruti. Piemēram ,kad Berķis publisko Sindijaslo numuru ,vai CaptainCrazy beidzot man atļauj spēlēt ilgāk par 2 minūtēm. Izrāda  to,ka jūtos kruti un esmu haipā 
Roll eyes - cofused . Lietoju tā ,kad jūtos apjucis .Piemeram tas,kas parvaudes spēles sākas pēc pirmajām sezonas spēlēm .Nu ,jūs sapratāt

kd35

kd35
SG - Kevin Warrior
SG - Kevin Warrior

cik tp man ir? Smieklīgi

Red Viper

Red Viper
PG - Oberyn Martell
PG - Oberyn Martell

kd35 rakstīja:cik tp man ir? Smieklīgi

Nav laikam neviena, kas varētu novērtēt. So we must wait.

kd35

kd35
SG - Kevin Warrior
SG - Kevin Warrior

Red Viper rakstīja:
kd35 rakstīja:cik tp man ir? Smieklīgi

Nav laikam neviena, kas varētu novērtēt. So we must wait.

Katra minūte svarīga, lai atjaunotu spēlētāju Smieklīgi es prasīju aumy, viņš teica media čalis novertēs Smieklīgi

Apostate

Apostate
PG - Artemis Fowll
PG - Artemis Fowll

Tieši tā

Apostate

Apostate
PG - Artemis Fowll
PG - Artemis Fowll

Aumi ,davai labo un dot TP pirms atjaunošanas !!

Red Viper

Red Viper
PG - Oberyn Martell
PG - Oberyn Martell

Apostate rakstīja:Aumi ,davai labo un dot TP pirms atjaunošanas !!

Titānus jau atjaunoja, RIP extra TP CYA

stillbestone

stillbestone
PG - Lil Aumy (ĢM)
PG - Lil Aumy (ĢM)

Atjaunots un slēgts! PM, ja neskaidrības, bet visam jābūt ok! SCOOOOOOORE!!!

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu  Ziņojums [Lapa 2 no 2]

Pāriet uz lapu : Previous  1, 2