Drafts bija, drīz sāksies S1 un es pats apzinos, ka hederis, kas tagad rotā forumu ir galīgākais trash, bet labāk ir nekā bez nekā. Ar Čubi aizgāja runa par banera veidošanu un viņš, pagaidām, pasniedzis 3 lieliskus darbus, kas varētu rotāt foruma augšu! (to gifu nevar ielikt kā baneri, Tom).
Palūdzu viņam, lai uztaisa foruma baneri arī ar kādu renderi iekšā un viņš teica, ka paprovēs, bet tagadējie varianti ir šādi:
Ar šo postu es vēlētos noskaidrot, kurš Jums patīk labāk, jo katrā ir mazas atšķirības un uztaisīt sava veida konkursu. Lai arī Toms atbild par GFX darbiem, būs neliels konkursiņš, kurā varēs piedalīties katrs, kuram skils ar PS ir lielāks par mani (tātad jebkurš ). Jāuztaisa līgas headeris:
- Jāiekļauj līgas logo
- sezona
- Visi logo (atrodami ''Līgas Vēsture'' ---> Komandu profili ---> Komanda)
- Būtu jauki, ja arī kāds renderītis spēlētāja - var pat četrus renderus un uz katra logo viens. (lai jauniņie saprot, kas te īsti ir)
- 1028x220
Par piedalīšanos 1M.
Galvenā balva, ja izraudzīs Tavu logo - 5M
Variantus var iesūtīt man PM līdz laikam, kad Toms uztaisīs savu variantu ar renderi vai līdz 16.jūlija plkst. 16-00.
Hederi ievēlēs 50% lietotāji, 50% GFX menedžeris un administrācija.
Palūdzu viņam, lai uztaisa foruma baneri arī ar kādu renderi iekšā un viņš teica, ka paprovēs, bet tagadējie varianti ir šādi:
- V1:
- V2:
- V3:
- V4:
- V5:
- V6:
Ar šo postu es vēlētos noskaidrot, kurš Jums patīk labāk, jo katrā ir mazas atšķirības un uztaisīt sava veida konkursu. Lai arī Toms atbild par GFX darbiem, būs neliels konkursiņš, kurā varēs piedalīties katrs, kuram skils ar PS ir lielāks par mani (tātad jebkurš ). Jāuztaisa līgas headeris:
- Jāiekļauj līgas logo
- sezona
- Visi logo (atrodami ''Līgas Vēsture'' ---> Komandu profili ---> Komanda)
- Būtu jauki, ja arī kāds renderītis spēlētāja - var pat četrus renderus un uz katra logo viens. (lai jauniņie saprot, kas te īsti ir)
- 1028x220
Par piedalīšanos 1M.
Galvenā balva, ja izraudzīs Tavu logo - 5M
Variantus var iesūtīt man PM līdz laikam, kad Toms uztaisīs savu variantu ar renderi vai līdz 16.jūlija plkst. 16-00.
Hederi ievēlēs 50% lietotāji, 50% GFX menedžeris un administrācija.
Pēdējo reizi labojis stillbestone Svētdena Jūlijs 16, 2017 12:08 pm; labots 3 reizes