Pirmā SBVL spēle ir noslēgusies ar nemācēšanu zaudēt un kļūdu satversmē jeb noteikumos. Re-sim pieprasīšana un kloni. Īsi par šo izsakoties - paziņojums par turpmāk notiekošo.
Puiši, es jau noignorēju Ķekavnieks45, kad viņš pie manis atskrēja lūgdams, lai lieku Jums viņa bildi izņemt no profila avatara. Novērtējat, taču kaut kad kaut mazliet ieguldīto darbu un to, ka piever acis uz nelikumībām, cilvēku aizskaršanām.
- Situācija:
- Situācija:
Pirmā sezonas spēle un laukumā bija boti ar uzvārdu Hill (Valmieras rindās) un Augustine (Rīgas rindās). Abiem
50 overall. Balstoties uz šo gadījumu, Rīga pieprasa re-sim.
- Kas tiks darīts lietas labā?:
- Šīs nakts laikā tiks pārstrādāta satversme un tiks laboti noteikumi pilnībā un tie tiks paziņoti par oficiāliem un netiks laboti bez balsošanām ĢM starpā!
- Kā risināt problēmu, lai nebūtu kloni?:
- Klonu vairs nebūs. Kamēr katras komandas sastāvs nesasniegs 15 spēlētājus, tikmēr katrā komandā būs boti (30 overall), kas spēlēs maksimums 1-2 minūtes spēlē, turklāt centīsimies viņus mainīt nost. Drīzumā, pievērsīšos arī es pats ar simulēšanu, tāpēc problēmas nebūs.
- Rezultāts:
- Resim nebūs, pamatojoties uz šo:
Tika pieminēts punkts satversmē! Atvainošanās no manis - hokeja neizmainītie likumi. Jāņem vērā šis:
(no Satversmes ekrānšāviņš, kas nozīmē, ka var jebkad tikt labota satverme.) un naida kurināšana.
Puiši, es jau noignorēju Ķekavnieks45, kad viņš pie manis atskrēja lūgdams, lai lieku Jums viņa bildi izņemt no profila avatara. Novērtējat, taču kaut kad kaut mazliet ieguldīto darbu un to, ka piever acis uz nelikumībām, cilvēku aizskaršanām.