Tāpat
MVP:
Rookie:
Defensive:
6th man:
Coach:
Most progressed:
Finals MVP:
MVP:
Rookie:
Defensive:
6th man:
Coach:
Most progressed:
Finals MVP:
Uz Kawhi baigi nelieku MVP, par cik Spurs vispār nav uzlabojuši savu sastāvu un var gadīties palikt 4th ja ne pat 5th seed. Hārdens šogad visticamāk netiks pie galvenajiem kandidātiem, jo CP3 paņems PG spotu un Hardenam nebūs tik daudz piespēļu, lai gan PPG varētu palielināties. Pie kandidātiem gan vēl būs Westbrook, jo PG13 vairāk uzlabotu viņa piespēļu skaitu nekā kaut ko noņemtu un šī pat var izvērsties par statistiski trakāku sezonu, nekā jau bija šī. Bet nav zināms, vai Westbrook vispār skries tik traki, kā šosezon, jo tas nemaz nav vajadzīgs. Un tad paliek Durants.Ķekavnieks45 rakstīja:MVP:Kawhi Leonard
Rookie:Lonzo Ball
Defensive:Gobert
6th man:Rose,ja uz cavs iet.Ja nē,tad pelicanos maiņas Pg Holiday/rondo
Coach:Popovich
Most progressed:Dante exum
Finals MVP:KD
Gejs ir diez gan traumatisks un uz norietu jau iet, kaut ko jau uzlabos, bet Spurs arī offseason zaudēja mazliet no bench.Ķekavnieks45 rakstīja:Es teiktu,ka nebūtu Pačulija,Spurs varētu vinnēt 40% viņus.Protams,GSW offseason vel labāki palikuši,bet spurs tomēr ar Geju dabūja.
Rookie ir grūti prognozēt,bet es vados pēc snieguma vasaras līgā +Lonzo ir populārākais,runātākias spēlētājs draftā.
Es atkal domāju ,ka PG13 traucēs uzlabot status RW.Assistus uzlabos,reboundus okc garie atdos un 10ppg savāks,tad jā.Gribu redzēt šogad Giannis,gribētu kandodātos redzēt.
Exum jau tur ar traumās vai minūtēm kkas bija un tagad noārdījās summer league.Ingramam tik daudz nesekoju,tāpēc nevarēšu viedokli tur izteikt.Vēl fau ir Forbss,abi Murray,Thon Maker.
P.S.kad tu uz lapiņas uzraksti sastāvu east un west,liekas smieklīgi,Ka nuggets,kas būs labi ja 7 seed ar Jokiču un Milsapu praktiski var uzvarēt Raptors,kuri būs 3/4 seed austrumos
Similar topics