Iemet bildi ar savu deskoptu! Lai aktivitāte vairotos forumā, parādi savu deskoptu šamējiem un nekaunies!
tev ir iespēja visas algas noguldīt laikā un taktikas salikt laikā, bet arī nedari...Fuck_GSW rakstīja:Tad izlabo, lol, tev ir tāda iespēja
Vispār tā nav bilde, bet gan darba virsma kur glabājas parsvarā saīsnes (shortcuts) uz tev svarigiem un biezi lietotiem failiem.Tā bilde ko redz fonā sauc par ekrāna tapeti (background). Tas tā, informātikas zināšanu atsvaidzināšanai. Aumi, sēdies, 2!stillbestone rakstīja:Desktops - nepareizi uzrakstīju. Bilde, kas ir uz Tava datora, kad to ieslēdz.
5 gramatikas kļūmes.Sēdies,3.bukss_a rakstīja:Vispār tā nav bilde, bet gan darba virsma kur glabājas parsvarā saīsnes (shortcuts) uz tev svarigiem un biezi lietotiem failiem.Tā bilde ko redz fonā sauc par ekrāna tapeti (background). Tas tā, informātikas zināšanu atsvaidzināšanai. Aumi, sēdies, 2!stillbestone rakstīja:Desktops - nepareizi uzrakstīju. Bilde, kas ir uz Tava datora, kad to ieslēdz.
Pēc komata liek atstarpi.Ķekavnieks45 rakstīja:5 gramatikas kļūmes.Sēdies,3.bukss_a rakstīja:Vispār tā nav bilde, bet gan darba virsma kur glabājas parsvarā saīsnes (shortcuts) uz tev svarigiem un biezi lietotiem failiem.Tā bilde ko redz fonā sauc par ekrāna tapeti (background). Tas tā, informātikas zināšanu atsvaidzināšanai. Aumi, sēdies, 2!stillbestone rakstīja:Desktops - nepareizi uzrakstīju. Bilde, kas ir uz Tava datora, kad to ieslēdz.
A man poh, gramatika nebija mana stiprā puse. Cik gramatikas kļudas tagad? Oi, bļē skatos kas ortografijas un leksikas kļūdas ar tagad.Ķekavnieks45 rakstīja:5 gramatikas kļūmes.Sēdies,3.bukss_a rakstīja:Vispār tā nav bilde, bet gan darba virsma kur glabājas parsvarā saīsnes (shortcuts) uz tev svarigiem un biezi lietotiem failiem.Tā bilde ko redz fonā sauc par ekrāna tapeti (background). Tas tā, informātikas zināšanu atsvaidzināšanai. Aumi, sēdies, 2!stillbestone rakstīja:Desktops - nepareizi uzrakstīju. Bilde, kas ir uz Tava datora, kad to ieslēdz.
bukss_a rakstīja:A man poh, gramatika nebija mana stiprā puse. Cik gramatikas kļudas tagad? Oi, bļē skatos kas ortografijas un leksikas kļūdas ar tagad.Ķekavnieks45 rakstīja:5 gramatikas kļūmes.Sēdies,3.bukss_a rakstīja:Vispār tā nav bilde, bet gan darba virsma kur glabājas parsvarā saīsnes (shortcuts) uz tev svarigiem un biezi lietotiem failiem.Tā bilde ko redz fonā sauc par ekrāna tapeti (background). Tas tā, informātikas zināšanu atsvaidzināšanai. Aumi, sēdies, 2!stillbestone rakstīja:Desktops - nepareizi uzrakstīju. Bilde, kas ir uz Tava datora, kad to ieslēdz.
Tas diemžēl ir neoficiālais klaviatūras likumsstillbestone rakstīja:Pēc komata liek atstarpi.Ķekavnieks45 rakstīja:5 gramatikas kļūmes.Sēdies,3.bukss_a rakstīja:Vispār tā nav bilde, bet gan darba virsma kur glabājas parsvarā saīsnes (shortcuts) uz tev svarigiem un biezi lietotiem failiem.Tā bilde ko redz fonā sauc par ekrāna tapeti (background). Tas tā, informātikas zināšanu atsvaidzināšanai. Aumi, sēdies, 2!stillbestone rakstīja:Desktops - nepareizi uzrakstīju. Bilde, kas ir uz Tava datora, kad to ieslēdz.
Ķekavnieks45 rakstīja:Tas diemžēl ir neoficiālais klaviatūras likumsstillbestone rakstīja:Pēc komata liek atstarpi.Ķekavnieks45 rakstīja:5 gramatikas kļūmes.Sēdies,3.bukss_a rakstīja:Vispār tā nav bilde, bet gan darba virsma kur glabājas parsvarā saīsnes (shortcuts) uz tev svarigiem un biezi lietotiem failiem.Tā bilde ko redz fonā sauc par ekrāna tapeti (background). Tas tā, informātikas zināšanu atsvaidzināšanai. Aumi, sēdies, 2!stillbestone rakstīja:Desktops - nepareizi uzrakstīju. Bilde, kas ir uz Tava datora, kad to ieslēdz.
Uz papīra es aiz komata ielieku pirkstu tā,lai attālums pareizs proporcionāli Ineta pielietotajam,tik shaubos ka pirksts pa shauru.Ieteikumi?
Iemet ar desu pa ekrānu.Ķekavnieks45 rakstīja:Tas diemžēl ir neoficiālais klaviatūras likumsstillbestone rakstīja:Pēc komata liek atstarpi.Ķekavnieks45 rakstīja:5 gramatikas kļūmes.Sēdies,3.bukss_a rakstīja:Vispār tā nav bilde, bet gan darba virsma kur glabājas parsvarā saīsnes (shortcuts) uz tev svarigiem un biezi lietotiem failiem.Tā bilde ko redz fonā sauc par ekrāna tapeti (background). Tas tā, informātikas zināšanu atsvaidzināšanai. Aumi, sēdies, 2!stillbestone rakstīja:Desktops - nepareizi uzrakstīju. Bilde, kas ir uz Tava datora, kad to ieslēdz.
Uz papīra es aiz komata ielieku pirkstu tā,lai attālums pareizs proporcionāli Ineta pielietotajam,tik shaubos ka pirksts pa shauru.Ieteikumi?
Miera stāvoklī?bukss_a rakstīja:Iemet ar desu pa ekrānu.Ķekavnieks45 rakstīja:Tas diemžēl ir neoficiālais klaviatūras likumsstillbestone rakstīja:Pēc komata liek atstarpi.Ķekavnieks45 rakstīja:5 gramatikas kļūmes.Sēdies,3.bukss_a rakstīja:Vispār tā nav bilde, bet gan darba virsma kur glabājas parsvarā saīsnes (shortcuts) uz tev svarigiem un biezi lietotiem failiem.Tā bilde ko redz fonā sauc par ekrāna tapeti (background). Tas tā, informātikas zināšanu atsvaidzināšanai. Aumi, sēdies, 2!stillbestone rakstīja:Desktops - nepareizi uzrakstīju. Bilde, kas ir uz Tava datora, kad to ieslēdz.
Miera vai nemiera, diži liela atšķirība nav. Tapat vienāda garuma.Ķekavnieks45 rakstīja:Miera stāvoklī?bukss_a rakstīja:Iemet ar desu pa ekrānu.Ķekavnieks45 rakstīja:Tas diemžēl ir neoficiālais klaviatūras likumsstillbestone rakstīja:Pēc komata liek atstarpi.Ķekavnieks45 rakstīja:5 gramatikas kļūmes.Sēdies,3.bukss_a rakstīja:Vispār tā nav bilde, bet gan darba virsma kur glabājas parsvarā saīsnes (shortcuts) uz tev svarigiem un biezi lietotiem failiem.Tā bilde ko redz fonā sauc par ekrāna tapeti (background). Tas tā, informātikas zināšanu atsvaidzināšanai. Aumi, sēdies, 2!stillbestone rakstīja:Desktops - nepareizi uzrakstīju. Bilde, kas ir uz Tava datora, kad to ieslēdz.
bukss_a rakstīja:Miera vai nemiera, diži liela atšķirība nav. Tapat vienāda garuma.Ķekavnieks45 rakstīja:Miera stāvoklī?bukss_a rakstīja:Iemet ar desu pa ekrānu.Ķekavnieks45 rakstīja:Tas diemžēl ir neoficiālais klaviatūras likumsstillbestone rakstīja:Pēc komata liek atstarpi.Ķekavnieks45 rakstīja:5 gramatikas kļūmes.Sēdies,3.bukss_a rakstīja:Vispār tā nav bilde, bet gan darba virsma kur glabājas parsvarā saīsnes (shortcuts) uz tev svarigiem un biezi lietotiem failiem.Tā bilde ko redz fonā sauc par ekrāna tapeti (background). Tas tā, informātikas zināšanu atsvaidzināšanai. Aumi, sēdies, 2!stillbestone rakstīja:Desktops - nepareizi uzrakstīju. Bilde, kas ir uz Tava datora, kad to ieslēdz.
» CITAS LIETAS » Diskusijas » Ārpus virtuālā » Deskopts