7/10
Pāriet uz lapu : 1, 2, 3, 4, 5
numm, šis bija atbildes diss. W2S disā nodirsa pilnīgi visu ģimeni tā, ka pat citu punchline tur nebija - tikai ģimene. KSI treki vienmēr izcili, šis arī.Didza rakstīja:8/10 Līdz tai vietai, kur piemin vecākus baigi labi, tā vieta man nepatīk, ka iepin ģimeni disos.
nav tas skatījumu dēļ. tālu tas aizgājis un LV arī tagad Jarāns Uldonam disstracku raksta. bet par KSI vienmēr labās domās esmu, čuvaks uz goda. nekad īsti neuzsāk beefu un te viņš droši uz tiem uzdirsieniem varēja atbildēt, jo W2S pārāk daudz dirsa pa ģimeni un tuvām lietām.Didza rakstīja:Tas jā, ka bija w2s, still tāpat man nepatīk. W2s arī bija labs, nepatika tā draudzenes un ģimenes nodiršana, too hard aizgāja. Sākumā likās, kā citi saka, ka tas tikai, lai kačātu skatījumus un kļūtu vēl populārāki, bet tad nāca Harija diss un vairs tā nedomāju.
.Ķekavnieks45 rakstīja:6/10 Lēta elektroniskā...
tas bija izcils. man patika.Didza rakstīja:JJ brāļa diss gan man nepatika. Bet vispār šis te ir offtopic.
Nebrīnos. Mums gaumes diezgan atšķiras.stillbestone rakstīja:tas bija izcils. man patika.Didza rakstīja:JJ brāļa diss gan man nepatika. Bet vispār šis te ir offtopic.
Pāriet uz lapu : 1, 2, 3, 4, 5