Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Reini, kad tu beidzot sapratīsi

3 posters

Go down  Ziņojums [Lapa 1 no 1]

1Reini, kad tu beidzot sapratīsi Empty Reini, kad tu beidzot sapratīsi Trešdiena Jūlijs 12, 2017 4:21 pm

Ne_Chubijzs

Ne_Chubijzs
SF - No Tin Wong
SF - No Tin Wong

Sveiciens visiem 21 simulētās līgas biedriem(Sevi šeit nepieskaitu). Varētu teikt ka šis kārtējais sim līgas projekts ir atkal savedis mūs visus šeit. Nav ne mazākās jausmas kurš ir kurš, un kurš ir bijis LSHL vai nē. Bet kārtējo reizi pievienojoties Reiņa līgai acīs iekrīt dažas lietas, kuras atklāti sakot kaitina. Sākšu no sākuma. Līgas noteikumos ir topiks par rezerves vārtsargu. Reini, tu nopietni? Basketbola sim līgā un rezerves vārtsargs? Reini, vismaz pārlasi pirms publicē. Bet šķiet ka tev katru garāku brīvdienu plāns ir uzcept jaunu sim līgu, lai tā pēc trim mēnešiem aizietu pa grunti. Tu tiešām nesaproti, ka Latvijā ir pārāk maza auditorija kas grib ņemties šajās sim līgās? Lshl labākajos laikos bija ap 50 aktīvu lietotāju. Tev šķiet ka ar to pietiks, lai tavas veidotās sim līgas būtu aktīvas un normāli funkcionētu? Kādā sakarā tu kā līgas vadītājs sev iedod komandu? Kāpēc, tu nevari pagaidīt kamēr ir pieteikušās komandas un tad izlemt kas dabū komandu un viss. Sanāk, ka tu komandas vari dot kam gribi, kamēr cilvēks tev kaut mazliet patīk un nedirš virsū. Saprastu, ja trūktu gm un tu paņemtu komandu, bet šobrīd, tu parādi cik slikti tu vadi līgu.
Reini, lokauts? Sim līgā? Tu nopietni? Par ko mēs nevarēsim vienoties? Par to cik dumjšs Berķis ir? No manis pagaidām viss. Pārdomā šo, zinot cik daudz līgas esi veidojis, būtu laiks mācīties no kļūdām.

Šo var pārvietot pie rakstiem, moš kāds tp sanāks Reāli ņirdzīgi

2Reini, kad tu beidzot sapratīsi Empty Re: Reini, kad tu beidzot sapratīsi Trešdiena Jūlijs 12, 2017 4:24 pm

stillbestone

stillbestone
PG - Lil Aumy (ĢM)
PG - Lil Aumy (ĢM)

Berķis ir dumjš anyway, tur nav par ko spriest.
Tevi te netur - saku uzreiz. Es pirms mēneša šo biju uztaisījis kā hokeja līgu, biju pats noteikumus sarakstījis un, kad pārrakstīju, sūdīgi pārbaudīju. pirms h itkā visu izlaboju uz visiem 100%. par cilvēkiem un par noiešanu gruntī gan redzēsim. to atstāj manā ziņā. es cenšos, es daru, nevis glupi diršu visiem augumā. Priecīgs

3Reini, kad tu beidzot sapratīsi Empty Re: Reini, kad tu beidzot sapratīsi Trešdiena Jūlijs 12, 2017 4:30 pm

Ne_Chubijzs

Ne_Chubijzs
SF - No Tin Wong
SF - No Tin Wong

stillbestone rakstīja:Berķis ir dumjš anyway, tur nav par ko spriest.
Tevi te netur - saku uzreiz. Es pirms mēneša šo biju uztaisījis kā hokeja līgu, biju pats noteikumus sarakstījis un, kad pārrakstīju, sūdīgi pārbaudīju. pirms h itkā visu izlaboju uz visiem 100%. par cilvēkiem un par noiešanu gruntī gan redzēsim. to atstāj manā ziņā. es cenšos, es daru, nevis glupi diršu visiem augumā. Priecīgs

Varbūt, neviens tev nedirstu augumā, ja tu beigtu tās līgas cept.
Kas tev liek domāt ka šī reize atšķirsies no citām 5 iepriekšējām reizēm? Šeit nu tik būs tauta un nu tik būs aršana. Ziedosi funfacetv naudu lai reklamē tevi, kā nekad nebijušu projektu? Diez vai tas strādās un diez vai kāds grib cilvēkus kuriem patīk FFTV.

4Reini, kad tu beidzot sapratīsi Empty Re: Reini, kad tu beidzot sapratīsi Trešdiena Jūlijs 12, 2017 4:33 pm

stillbestone

stillbestone
PG - Lil Aumy (ĢM)
PG - Lil Aumy (ĢM)

Ne_Chubijzs rakstīja:

Kas tev liek domāt ka šī reize atšķirsies no citām 5 iepriekšējām reizēm? Šeit nu tik būs tauta un nu tik būs aršana. Ziedosi funfacetv naudu lai reklamē tevi, kā nekad nebijušu projektu? Diez vai tas strādās un diez vai kāds grib cilvēkus kuriem patīk FFTV.

varbūt nevajag atgādināt lietas, kuras ir bijušas pirms pusotra gada? kkas tāds bija pirms pusotra gada un šo es izveidoju, lai tiešām būtu interesanti un tici vai nē, tad te var būt interesanti arī bez tevis. kāpēc kokinu tad joprojām bukss nodirš? viņš kko cepj? nodirš vienkārši priekam, tāpēc ne silts ne auksts viņam un tev būtu vai es cepju, vai necepju kko, jo nodiršana turpinātos.

5Reini, kad tu beidzot sapratīsi Empty Re: Reini, kad tu beidzot sapratīsi Trešdiena Jūlijs 12, 2017 4:40 pm

Ne_Chubijzs

Ne_Chubijzs
SF - No Tin Wong
SF - No Tin Wong

stillbestone rakstīja:
Ne_Chubijzs rakstīja:

varbūt nevajag atgādināt lietas, kuras ir bijušas pirms pusotra gada? kkas tāds bija pirms pusotra gada un šo es izveidoju, lai tiešām būtu interesanti un tici vai nē, tad te var būt interesanti arī bez tevis. kāpēc kokinu tad joprojām bukss nodirš? viņš kko cepj? nodirš vienkārši priekam, tāpēc ne silts ne auksts viņam un tev būtu vai es cepju, vai necepju kko, jo nodiršana turpinātos.
Tevi neviens nenodirstu, ja tu neceptu tās līgas, tas taču ie diezgan loģiski, ne. Kokinu nodirš, jo viņš ir īpatnējs tipiņš. Ja tu ar Bukšs nodirš Kokinu domā viņa spēlētāju shl, tad jau es Intaru nodirsu, jo izveidoju vārtsargu, Intaru Barsovu.

6Reini, kad tu beidzot sapratīsi Empty Re: Reini, kad tu beidzot sapratīsi Ceturtdiena Jūlijs 13, 2017 12:03 am

Kyriiii*

Kyriiii*
PG - Kyrie Campbell
PG - Kyrie Campbell

Slēdzu ciet. Gribi kaut ko aumim smadzenes mazgāt, mazgā privāti.

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu  Ziņojums [Lapa 1 no 1]