Es ar tā domāju, bet redz Kraukšķu Kapteinim tas izsaka daudz.Didza rakstīja:Varbūt maina, bet nedomāju, ka tāpēc te bija jāiespringst. Vienkārši likt augstako un viss.
Pāriet uz lapu : 1, 2, 3
Es ar tā domāju, bet redz Kraukšķu Kapteinim tas izsaka daudz.Didza rakstīja:Varbūt maina, bet nedomāju, ka tāpēc te bija jāiespringst. Vienkārši likt augstako un viss.
stillbestone rakstīja:iemet proof. ja tā teicu, tādā gadījumā augstākais ir arī def.Didza rakstīja:stillbestone rakstīja:saklausījies te visādos kapteiņos, kuri saklausās visādos ralfos, kuri beigās uzmet.Fuck_GSW rakstīja:Nē nu vnk Kapteinis uzstāja, ka jābūt difficulty uz Hall of fame. Tā arī nepateica, no kuras di viņš to izrāvastillbestone rakstīja:noteikumi būs, bet viss ir default, jāuzliek tikai 6 minūšu quarters, slaideri un playbooks, thats all.
viss def, tikai taktikas un 6m jāuzliek.
Pats man skype teici, ka difficulty ir augstākais, kad Tev prasīju pirms sāku simot.
Fuck_GSW rakstīja:Liela daļa spēļu tad ir simotas defaultā. Es domāju, ka tas arī baigi neko neizsaka. Neredzu baigās atšķirības Didza un aumja strīmiem
Vajag daudz ko mainīt simošanā. Jo pagaidām tik daudz ko var čakarētLord Walder Frey rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:Liela daļa spēļu tad ir simotas defaultā. Es domāju, ka tas arī baigi neko neizsaka. Neredzu baigās atšķirības Didza un aumja strīmiem
tāpēc, ka spēlētāji ir fucking trash un nav starpības kādā difficulty viņi met bumbas garām
uzskatu, ka vajag likt highest.
Fuck_GSW rakstīja:Vajag daudz ko mainīt simošanā. Jo pagaidām tik daudz ko var čakarētLord Walder Frey rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:Liela daļa spēļu tad ir simotas defaultā. Es domāju, ka tas arī baigi neko neizsaka. Neredzu baigās atšķirības Didza un aumja strīmiem
tāpēc, ka spēlētāji ir fucking trash un nav starpības kādā difficulty viņi met bumbas garām
YeLaukakmens rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:Vajag daudz ko mainīt simošanā. Jo pagaidām tik daudz ko var čakarētLord Walder Frey rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:Liela daļa spēļu tad ir simotas defaultā. Es domāju, ka tas arī baigi neko neizsaka. Neredzu baigās atšķirības Didza un aumja strīmiem
Tu festivālā jau esi?
Fuck_GSW rakstīja:YeLaukakmens rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:Vajag daudz ko mainīt simošanā. Jo pagaidām tik daudz ko var čakarētLord Walder Frey rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:Liela daļa spēļu tad ir simotas defaultā. Es domāju, ka tas arī baigi neko neizsaka. Neredzu baigās atšķirības Didza un aumja strīmiem
Tu festivālā jau esi?
Pāriet uz lapu : 1, 2, 3
Similar topics