1. uzdevums
Tad jau jāapraksta spēle, kas ir bijusi citāda, tātad 18 game Titāni vs Kareivji. Viss sākās ar to, ka laukumā izgāja Krauklis, kas nav sākumsastāva spēlētājs, tad sākās nesaprašanās treneru štābā, kas, ko? Izrādījās, ka nebija uzlkiktas taktikas, jo jaunais simulētājs neiedomājās, ka varētu būt kaut kas jāmaina pašam. Bet nu piedosim, jo pirmā spēle. Taktikas komandas pamaina biezāk, kā reizi nedēļā, bet rosteris iznāk tik 1x nedēļā, tāpēc nākas sekot līdzi. Pēc kāda laika spēle sākās no jauna, tad otrās ceturtdaļas sākumā Kareivju gm pamanīja, ka ir 5 minūtes, ne 6 minūtes ceturtdaļa. Domāja, ko darīt, labi simulēsim līdz galam un tad jau izlems vai būs re-sim. Spēle bija saspringta, visu spēli komandas bija līdzās un gāja punkts punktā. Pēdējā spēles nogrieznī Thorgard bieži meta 3pts kaut nav labs metējs un tas solījās iegāzt, jo nespēja trāpīt. Pēdējās trīs epizodēs mans spēlētājs bija uzdevumu augstumos aizsardzībā. Lika pretiniekam kļūdīties, atņemta bumba, tad nākamajā aizsardzībā uziet uz double team un pretinieks nespēj iemest. Tad nāca izšķirošais moments un 3pts starpība. Titāni iedot Pausee un mans klāt, neļauj izdarīt brīvu metienu un bumba neiekrīt grozā. Kareivji svin uzvaru. Man tajā momentā arī likās, ka būs re-sim, jo tomēr tās minūtes un gan jau Titāni gribēs atspēlēties. Domāju arī, ka zaudēsim, ja būs re-sim. Sakās spēles atkārtošanās un jau sākumā bijām iedzinēji un 10 punktu starpība, skaidrs, ka vienā vai otrā spēlē bija randoms, jo viena tuva, otrā izrāviens vienai komandai. Nedaudz paskatījos, bet izslēdzu, jo re-sim nav tas un negribas vēlreiz skatīties, bet galvenokārt, jo komanda zaudēja un nekas nesanāca. Tas lika mainīt taktikas un redzēs, kā būs turpinājumā.
2. uzdevums
3. uzdevums
Es NBA vairāk sekoju pēdējos 2 gadus, kad Kp tur, esmu redzējis lielāko daļu komandu spēles. Pirms tam tik tā pavirši. Man īsti nav tādas mīļākās komandas, bet man patīk komandas, kur tiek labi kustināta bumba, veidoti aizsegi, backdoor cuts, nesavtīga spēle, ne tik daudz 1vs1. Tātad Knicks tā nevar būt, jo tur ir Melo ar iso ball. Cavs arī tā nav, bet man patīk, kā Lebrons atrod brīvos spēlētājus, tas piespēles neskatoties tieši uz 3pts caurgājienā, uh. Man patīk Goldensteitas nesavtīgā spēle, cik viegli viņiem sanāk un izskatās fun, best offense, best defense. Vienīgi tur visu bojā Pachulia un Green, nepatīk viņu personības un attieksme, rupjā spēle laukumā, agresīva jā, bet rupja jau ir pa daudz. Tad sekoju līdzi arī nedaudz Bostonai un man iepatikās. Skatījos viņu po spēles, dažas regulārās. Man patīk treneris, spēlētāji, tas ka uzsvars tiek likts uz aizsardzību. Spēlētāju atdeve, Smart, Crowder, nepiekāpīgi, labi aizsardzībā, Bradley patika ļoti. Un galvenais komandas vilcējs uzbrukumā The Lil guy. Pirmajā spēlē bez Isaiah pat bija labāka bumbas kustība un Cavs klājās smagi, treneris arī teica, ka tagad esot grūtāk spēlēt, jo bumba nestāv tā uz vietas, kā kad ir Thomas. Arī tas, ka komandai ir izvēles iespējas uz nākotni, ir labi jaunie, ir konkurētspējīga komanda šobrīd un daudzi drafta picki nākotnei vai treidiem. Nav iesaldēti, kā Knicks šobrīd ar Noah līgumu vai vēl kāda cita komanda. Man būtu patīkami, ja Kp nonāktu Bostonā.