GM23 būs GM22, jo Valmiera ar mieru!
Vilki VS Vāveres
- Rezultāts:
- Vilki 54 - 50 Vāveres
- Ieraksts:
- MVP:
- Komandu statistika:
- Vilku statistika:
- Vāveru statistika:
Pēdējo reizi labojis stillbestone Pirmdiena Augusts 07, 2017 9:04 pm; labots 1 reizi
Pēdējo reizi labojis stillbestone Pirmdiena Augusts 07, 2017 9:04 pm; labots 1 reizi
tev īpaši viegls ar vienu rebu.Dededed rakstīja:viegls? xDDDD
tevi prost laukumā nelaiž.Dededed rakstīja:Tad jau vēl vieglāks, nemaz nevajadzēja spēlēt , lai uzvarētu
stillbestone rakstīja:tevi prost laukumā nelaiž.Dededed rakstīja:Tad jau vēl vieglāks, nemaz nevajadzēja spēlēt , lai uzvarētu
Dededed rakstīja:stillbestone rakstīja:tevi prost laukumā nelaiž.Dededed rakstīja:Tad jau vēl vieglāks, nemaz nevajadzēja spēlēt , lai uzvarētu
Rūpējās par mani , lai nav savainojums un var playoff paņemt
Laukakmens rakstīja:Dededed rakstīja:stillbestone rakstīja:tevi prost laukumā nelaiž.Dededed rakstīja:Tad jau vēl vieglāks, nemaz nevajadzēja spēlēt , lai uzvarētu
man arī to pašu teica, beigās uz PSG aizmainija.
Pie Neimāra ciemos?Laukakmens rakstīja:Dededed rakstīja:stillbestone rakstīja:tevi prost laukumā nelaiž.Dededed rakstīja:Tad jau vēl vieglāks, nemaz nevajadzēja spēlēt , lai uzvarētu
Didza rakstīja:Pie Neimāra ciemos?Laukakmens rakstīja:Dededed rakstīja:stillbestone rakstīja:tevi prost laukumā nelaiž.Dededed rakstīja:Tad jau vēl vieglāks, nemaz nevajadzēja spēlēt , lai uzvarētu
» LĪGA » SBVL Sezonas Informācija » SBVL Spēles » SBVL | S1 | GM23 | Balvu Vilki @ Valmieras Vāveres
Similar topics