Tie, kas bija bijuši LSHL atceras, kas ir Twitter! Ik nedēļu, ar Twitteri varēs nopelnīt no 1 - 3TP. Īsi paskaidrošu, kas un kā...
Kā varēs pelnīt TP?
1/7 tvītiem - 1TP
3/7 tvītiem - 2TP
5/7 tvītiem - 3TP
7/7 tvītiem - 4TP
Ja tagad nav saprotams, paskataties pirmajā dienā manu tvītu un tad jau lēnām aizies! Jātaisa real twitter konts un pašā sākumlapā jau var redzēt #SBVL tēmtura sarakstu un tvītus! Let's earn some TPE!
- Tev jāizveido Twitter konts.
- Nickname jābūt iekļautam Tava spēlētāja vārdam un uzvārdam vai spēlētāja iesaukai.
- Jāuzliek obligāti profila bilde.
Kā varēs pelnīt TP?
- Tev būs vienu reizi dienā jāliek tvīts saistībā ar SBVL un beigās tam jāpieliek #SBVL .
- Tvītot var vienu reizi dienā - katru dienu.
- Ja ietvītosi trīs no visām 7 dienām, tad saņemsi 1TP, bet, ja piecas dienas, tad 2TP, bet, ja visas 7 dienas, tad 3TP!
- Tvīta galā jāliek hashtag #SBVL un šīs nedēļas tvīta cipars. Piemēram, ja šodien ir piektdiena un šis ir mans piektais tvīts šonedēļ, tad es likšu #SBVL 5/7.
- Nedēļas beigās būs posts, kurā būs jāatzīmējas, lai saņemtu TP un es tos izdalīšu.
1/7 tvītiem - 1TP
3/7 tvītiem - 2TP
5/7 tvītiem - 3TP
7/7 tvītiem - 4TP
Ja tagad nav saprotams, paskataties pirmajā dienā manu tvītu un tad jau lēnām aizies! Jātaisa real twitter konts un pašā sākumlapā jau var redzēt #SBVL tēmtura sarakstu un tvītus! Let's earn some TPE!