lol, viņi uzvarēja pirmo LDZ spēli...
tā ir mistika. katru sezonu var notikt jeb kas. parasti kad starpsezonu paceļ, tad sezonā padirš un otrādi... bet nu jācer uz to labāko. spēles gan vairs neskatīšos kā agrāk, kad bija Kreipāns, Tripāns, kuri komentē un gāja pa LTV7. tagad viss par balagānu lielu tur palicis...CaptainCrazy rakstīja:Ja Dinamo spēj dominēt pret tik spēcīgu komandu, tad sezona varētu būt pat ļoti izdevusies
CaptainCrazy rakstīja:Ja Dinamo spēj dominēt pret tik spēcīgu komandu, tad sezona varētu būt pat ļoti izdevusies
man nešķiet vairs tas. bez emocijām, dara, jo maksā un pat īsti nefano par hokeju - tā reizēm šķiet. ieliku video zem teksta - noskaties. pirmo reizi, kad pirms gada redzēju, atsita tādu nostaļģiju... bija prieks tajos laikos skatīties hokeju. Kreipāns ir leģenda. tie jauni man ne pārāk...Didza rakstīja:Man patīk arī TV6 komentētāji.
Didza rakstīja:Tas, jā, raķete. Galiardi arī zināms no nhl09. Tā jau liekas labi, redzēs, kāds būs turpinājums. Sen nebiju skatījies Dinamo, pagājušajā sezonā varbūt kādas 5 spēles, tagad šīs 2, varbūt jāatsāk.
LTV7 > MTGDidza rakstīja:Ne velti saku, ka Kreipāns ir labākais komentētājs. Vispār viss aizgāja uz leju ar pārvākšanos uz TV6.
pirmo maču vispār var neskaitīt,otrajā trešie ar neko nenozīmē vairs.stillbestone rakstīja:1-5, 0-3 lol