Pāriet uz lapu : 1, 2
Par piečuku visu var sarunātCaptainCrazy rakstīja:Cerams, ka sezonas pēdējais strīms
Lielāku intrigu pirmajai sezonao nevajag
Pēc spēlesFuck_GSW rakstīja:Par piečuku visu var sarunātCaptainCrazy rakstīja:Cerams, ka sezonas pēdējais strīms
We can everythingDededed rakstīja:Can Kareivji blew a 3-0 lead?
Slikts simotājs , uzpērkams simotājs , par piečuku gatavs pārdoties ! Pēe!Fuck_GSW rakstīja:Par piečuku visu var sarunātCaptainCrazy rakstīja:Cerams, ka sezonas pēdējais strīms
gara zāle?Fuck_GSW rakstīja:Lieku stream un eju pļaut zāli
Tikai pareizo ierakstu uzliec , lai nebūtu vēlreiz jāiet zāle pļaut !Fuck_GSW rakstīja:Lieku stream un eju pļaut zāli
Nav laika sēdēt pie PCstillbestone rakstīja:gara zāle?Fuck_GSW rakstīja:Lieku stream un eju pļaut zāli
Sūkā ķepuvairogs rakstīja:Tikai pareizo ierakstu uzliec , lai nebūtu vēlreiz jāiet zāle pļaut !Fuck_GSW rakstīja:Lieku stream un eju pļaut zāli
nu viss taču chill, nepārmetu - pats uzliku simulēties spēli un paralēli darbojos ap savām lietām.Fuck_GSW rakstīja:Nav laika sēdēt pie PCstillbestone rakstīja:gara zāle?Fuck_GSW rakstīja:Lieku stream un eju pļaut zāli
stillbestone rakstīja:Toms var arī GM7 ja kāro, tik vairogs jāuzgaida.
yepLord Walder Frey rakstīja:stillbestone rakstīja:Toms var arī GM7 ja kāro, tik vairogs jāuzgaida.
pag mes atkal padirsam ? xD
Tu gan pozitīvs , ņemot vērā ,ka spēlē pretinieku rindās !Intarusu rakstīja:Malači
Kas jums visiem notiek , vai tiešām tik smagi ar psiholoģiju , izkarina baltos karogus pie pirmajām grūtībām !?CaptainCrazy rakstīja:Tagad man gribas apsveikt Vāveres ar kausu
Kad Aumis tā pateica, sākāt uzvarēt , ceru uz to pašuvairogs rakstīja:Kas jums visiem notiek , vai tiešām tik smagi ar psiholoģiju , izkarina baltos karogus pie pirmajām grūtībām !?CaptainCrazy rakstīja:Tagad man gribas apsveikt Vāveres ar kausu
Nekas nav beidzies ,kamēr tas tiešām nav beidzies ! Tikmēr izredzes ir visiem !
es tikai par jums jo mani noraka paņema ire beztolka.man pat iespeju nedot pierādit.vairogs rakstīja:Tu gan pozitīvs , ņemot vērā ,ka spēlē pretinieku rindās !Intarusu rakstīja:Malači
Nedaudz mainīju pieņemto lietu kārtību ,citādi nesen nācās lasīt ,ka cik neinteresantas sērijas , ka sērijas uzvarētājs jau zināms pēc vienas spēles ... Cenšos pierādīt pretējo !
Bet tas ir daudz labāk , kā ,ja nebūtu paņēmuši !Intarusu rakstīja:es tikai par jums jo mani noraka paņema ire beztolka.man pat iespeju nedot pierādit.vairogs rakstīja:Tu gan pozitīvs , ņemot vērā ,ka spēlē pretinieku rindās !Intarusu rakstīja:Malači
Nedaudz mainīju pieņemto lietu kārtību ,citādi nesen nācās lasīt ,ka cik neinteresantas sērijas , ka sērijas uzvarētājs jau zināms pēc vienas spēles ... Cenšos pierādīt pretējo !
Pāriet uz lapu : 1, 2
» LĪGA » SBVL Sezonas Informācija » SBVL Spēles » S1 Fināls | GM6 | Talsu Kareivji @ Valmieras Vāveres
Similar topics