GM5 Talsu Kareivji @ Valmieras Vāveres
4. septembris, ap 21:00
Strīms:
https://www.twitch.tv/lapstaopaa
4. septembris, ap 21:00
Strīms:
https://www.twitch.tv/lapstaopaa
Simo tik tai spēļu secībai nav nozīmeJetta rakstīja:Nevar nekas notikt, kamēr ar iepriekšējo spēli nav skaidrs. Kad viņi visi savā starpā izdirsīsies līdz galam un izdomās kas un kā, tad tikai varēšu nosimot.
vairogs rakstīja:Iepriekšējai viss kārtībā , tik pāris sekundes ieraksts par ātru tika pārtraukts , bet tas neko vairs neietekmēja ! Statistika pieejama ,tā kā viss kārtībā !
Manis pēc kaut desmit spēles dienā var simot , vienīgi starp katru vajag laiku ,ja nu taktiķi vēlas taktikās ko pamainīt , var arī pm iesaistītajām komandām pajautāt vai izmaiņu nebūs !
Labi, ka neesmu vienīgais, kuru viņš ignorēPuisis17 rakstīja:vairogs rakstīja:Iepriekšējai viss kārtībā , tik pāris sekundes ieraksts par ātru tika pārtraukts , bet tas neko vairs neietekmēja ! Statistika pieejama ,tā kā viss kārtībā !
Manis pēc kaut desmit spēles dienā var simot , vienīgi starp katru vajag laiku ,ja nu taktiķi vēlas taktikās ko pamainīt , var arī pm iesaistītajām komandām pajautāt vai izmaiņu nebūs !
Jautājums tagad rodas par GAME2 jo Aumis status nav ielicis un uz vēstuli neatbild, varbūt vēl nav bijis onlainā.
CaptainCrazy rakstīja:Labi, ka neesmu vienīgais, kuru viņš ignorēPuisis17 rakstīja:vairogs rakstīja:Iepriekšējai viss kārtībā , tik pāris sekundes ieraksts par ātru tika pārtraukts , bet tas neko vairs neietekmēja ! Statistika pieejama ,tā kā viss kārtībā !
Jautājums tagad rodas par GAME2 jo Aumis status nav ielicis un uz vēstuli neatbild, varbūt vēl nav bijis onlainā.
vairogs rakstīja:- gan jau vakarā būs - pacietību !
stillbestone rakstīja:simulēt var šodien.
man nav laika atbildēt - tikko ienācu forumā un man pārmet, ka ignorēju ziņas. es ignorēju tikai kapteini kraukšķi, kuram pat netaisos atbildēt, jo visas ziņas ir uzdirsieni.
ielikšu arī game2 status.
stillbestone rakstīja:simulēt var šodien.
man nav laika atbildēt - tikko ienācu forumā un man pārmet, ka ignorēju ziņas. es ignorēju tikai kapteini kraukšķi, kuram pat netaisos atbildēt, jo visas ziņas ir uzdirsieni.
ielikšu arī game2 status.
Nebūs. Aumis negrib atjaunotBrugjaBumba rakstīja:Kurās dienās notiek spēlētāju updeiti? Būtu forši, ja šinī simā mans spēlētajs būtu ar pilno bildu...
CaptainCrazy rakstīja:Nebūs. Aumis negrib atjaunotBrugjaBumba rakstīja:Kurās dienās notiek spēlētāju updeiti? Būtu forši, ja šinī simā mans spēlētajs būtu ar pilno bildu...
SkaidrsDidza rakstīja:Webā atjauno Kapteinis, rosterī Aumis.
» LĪGA » SBVL Sezonas Informācija » SBVL Spēles » S2 3.round GM5 Talsu Kareivji @ Valmieras Vāveres (04.09.2017)
Similar topics