FULL ROSTERIS EJOŠS IR TE: https://failiem.lv/u/mge95rc6 .
Pēdējo reizi labojis stillbestone Otrdiena Augusts 15, 2017 6:44 pm; labots 5 reizes
Pēdējo reizi labojis stillbestone Otrdiena Augusts 15, 2017 6:44 pm; labots 5 reizes
ielikts šodien, tātad šodien.bukss_a rakstīja:Būtu labi ja norādītu datumu kad pēdējo reizi veiktas izmaiņas.
Lai pārbaudītu rosteriĶekavnieks45 rakstīja:Man kkādi hieroglifi uz excel izmeta.......
Kam man noder roster?
Labi jau labi. Nevajag uzreiz brēkt.stillbestone rakstīja:ielikts šodien, tātad šodien.bukss_a rakstīja:Būtu labi ja norādītu datumu kad pēdējo reizi veiktas izmaiņas.
nākamreiz, kad būs uzlabots un jums pieejams - atjaunošu un ierakstīšu, ka atjaunots.
Es nesmiešos un neko neteikšu. Jo ja neko labu nevar pateikt, tad vispār neko neteikt.Ķekavnieks45 rakstīja:Man kkādi hieroglifi uz excel izmeta.......
Kam man noder roster?
nebrēcu, paskaidroju. tīra paskaidrošana. es joprojām mierīgi visu daru!bukss_a rakstīja:Labi jau labi. Nevajag uzreiz brēkt.stillbestone rakstīja:ielikts šodien, tātad šodien.bukss_a rakstīja:Būtu labi ja norādītu datumu kad pēdējo reizi veiktas izmaiņas.
nākamreiz, kad būs uzlabots un jums pieejams - atjaunošu un ierakstīšu, ka atjaunots.
Nesmejies,Smejies,vienalga.bukss_a rakstīja:Es nesmiešos un neko neteikšu. Jo ja neko labu nevar pateikt, tad vispār neko neteikt.Ķekavnieks45 rakstīja:Man kkādi hieroglifi uz excel izmeta.......
Kam man noder roster?
Lai apskatītos vai pareizi spēlētāju prasmes ievadītas spēlē. Lai nebūtu tā ka forumā tavam spēlētājam OVR 99, bet simojot šis pat paskriet nemāk.Ķekavnieks45 rakstīja:Nesmejies,Smejies,vienalga.bukss_a rakstīja:Es nesmiešos un neko neteikšu. Jo ja neko labu nevar pateikt, tad vispār neko neteikt.Ķekavnieks45 rakstīja:Man kkādi hieroglifi uz excel izmeta.......
Kam man noder roster?
Es sastāvu zinu,algas zinu,kāpēc nepieciešama tā lapele?
Par aatbildi 9,par attieksmi 3bukss_a rakstīja:Lai apskatītos vai pareizi spēlētāju prasmes ievadītas spēlē. Lai nebūtu tā ka forumā tavam spēlētājam OVR 99, bet simojot šis pat paskriet nemāk.Ķekavnieks45 rakstīja:Nesmejies,Smejies,vienalga.bukss_a rakstīja:Es nesmiešos un neko neteikšu. Jo ja neko labu nevar pateikt, tad vispār neko neteikt.Ķekavnieks45 rakstīja:Man kkādi hieroglifi uz excel izmeta.......
Kam man noder roster?
Es sastāvu zinu,algas zinu,kāpēc nepieciešama tā lapele?
nākamā sezona - sliders apskatīšos.Fuck_GSW rakstīja:Kā var izmainīt komandām sliders?
Un kad būs iekš spēles īstie logo?
Fuck_GSW rakstīja:Kā var izmainīt komandām sliders?
Un kad būs iekš spēles īstie logo?
Yaking103 rakstīja:Rosteri var uzlikt tikai uz NBA 2K10?
Similar topics