@
Talsu Kareivji @ Balvu Vilki
Talsu Kareivji @ Balvu Vilki
- Spēles ieraksts:
- Komandu statistika:
- Talsu Kareivju statistika:
- Balvu Vilku statistika:
viņiem togad bija 22-60. laikam gan, ka nederĶekavnieks45 rakstīja:Toronto playbooks galīgi neder
Playbook nav vainīgs, ka viņiem bija 22-60. Spēlētāji vnk nesader.stillbestone rakstīja:viņiem togad bija 22-60. laikam gan, ka nederĶekavnieks45 rakstīja:Toronto playbooks galīgi neder
Es jau nezinu kā veidot...Fuck_GSW rakstīja:Playbook nav vainīgs, ka viņiem bija 22-60. Spēlētāji vnk nesader.stillbestone rakstīja:viņiem togad bija 22-60. laikam gan, ka nederĶekavnieks45 rakstīja:Toronto playbooks galīgi neder
Btw, cik ilgi gaidāms, līdz līga attīstīsies pietiekami, lai GM paši varētu savus playbook taisīt?
nākamā sezona.Fuck_GSW rakstīja:Playbook nav vainīgs, ka viņiem bija 22-60. Spēlētāji vnk nesader.stillbestone rakstīja:viņiem togad bija 22-60. laikam gan, ka nederĶekavnieks45 rakstīja:Toronto playbooks galīgi neder
Btw, cik ilgi gaidāms, līdz līga attīstīsies pietiekami, lai GM paši varētu savus playbook taisīt?
Lord Walder Frey rakstīja:@Red Viper
vecums ir tikai skaitlis
You probably need a new head firStRed Viper rakstīja:Lord Walder Frey rakstīja:@Red Viper
vecums ir tikai skaitlis
Es sazināšos ar tavu maisteru. I need what u have!
Well we are on the same page there with Walder.Apostate rakstīja:You probably need a new head firStRed Viper rakstīja:Lord Walder Frey rakstīja:@Red Viper
vecums ir tikai skaitlis
Es sazināšos ar tavu maisteru. I need what u have!
Similar topics