Parasta foruma spēle.Es nosaucu NBA spēlētāju,bet tu mēģini nosaukt labāku,vēl postā neizskanējušu spēlētāju.
Pāriet uz lapu : 1, 2, 3, 4
Ķekavnieks45 rakstīja:Parasta foruma spēle.Es nosaucu NBA spēlētāju,bet tu mēģini nosaukt labāku,vēl postā neizskanējušu spēlētāju.
king103 rakstīja:Ķekavnieks45 rakstīja:Parasta foruma spēle.Es nosaucu NBA spēlētāju,bet tu mēģini nosaukt labāku,vēl postā neizskanējušu spēlētāju.
Un ja es uzrakstu Lebron James, tad spēle beidzas?
Leģendas labāk vēlāk saucDidza rakstīja:Maikls Džordans.
LBJ ne tuvu nav labākaisking103 rakstīja:Ķekavnieks45 rakstīja:Parasta foruma spēle.Es nosaucu NBA spēlētāju,bet tu mēģini nosaukt labāku,vēl postā neizskanējušu spēlētāju.
Un ja es uzrakstu Lebron James, tad spēle beidzas?
Ķekavnieks45 rakstīja:LBJ ne tuvu nav labākaisking103 rakstīja:Ķekavnieks45 rakstīja:Parasta foruma spēle.Es nosaucu NBA spēlētāju,bet tu mēģini nosaukt labāku,vēl postā neizskanējušu spēlētāju.
Un ja es uzrakstu Lebron James, tad spēle beidzas?![]()
Tikai vispirms mani vinnēLaukakmens rakstīja:Es basītī 1x1 salikšu jebkuru, pat krokšos bliežot
Ķekavnieks45 rakstīja:Tikai vispirms mani vinnēLaukakmens rakstīja:Es basītī 1x1 salikšu jebkuru, pat krokšos bliežot
Davai, 1v1 NBA live 08Laukakmens rakstīja:Es basītī 1x1 salikšu jebkuru, pat krokšos bliežot
08.Es jau domāju īstajā dzi'vē,tepat grīziņā.Fuck_GSW rakstīja:Davai, 1v1 NBA live 08Laukakmens rakstīja:Es basītī 1x1 salikšu jebkuru, pat krokšos bliežot
Beal no WSHĶekavnieks45 rakstīja:Bruks Lopezs
Ķekavnieks45 rakstīja:08.Es jau domāju īstajā dzi'vē,tepat grīziņā.Fuck_GSW rakstīja:Davai, 1v1 NBA live 08Laukakmens rakstīja:Es basītī 1x1 salikšu jebkuru, pat krokšos bliežot
Ķekavnieks45 rakstīja:John wall>KD
Pāriet uz lapu : 1, 2, 3, 4