Parasta foruma spēle.Es nosaucu NBA spēlētāju,bet tu mēģini nosaukt labāku,vēl postā neizskanējušu spēlētāju.
Pāriet uz lapu : 1, 2, 3, 4
Ķekavnieks45 rakstīja:Parasta foruma spēle.Es nosaucu NBA spēlētāju,bet tu mēģini nosaukt labāku,vēl postā neizskanējušu spēlētāju.
king103 rakstīja:Ķekavnieks45 rakstīja:Parasta foruma spēle.Es nosaucu NBA spēlētāju,bet tu mēģini nosaukt labāku,vēl postā neizskanējušu spēlētāju.
Un ja es uzrakstu Lebron James, tad spēle beidzas?
Leģendas labāk vēlāk sauc bet tāpat Kawhi labāks par MJDidza rakstīja:Maikls Džordans.
LBJ ne tuvu nav labākaisking103 rakstīja:Ķekavnieks45 rakstīja:Parasta foruma spēle.Es nosaucu NBA spēlētāju,bet tu mēģini nosaukt labāku,vēl postā neizskanējušu spēlētāju.
Ķekavnieks45 rakstīja:LBJ ne tuvu nav labākaisking103 rakstīja:Ķekavnieks45 rakstīja:Parasta foruma spēle.Es nosaucu NBA spēlētāju,bet tu mēģini nosaukt labāku,vēl postā neizskanējušu spēlētāju.
Tikai vispirms mani vinnēLaukakmens rakstīja:Es basītī 1x1 salikšu jebkuru, pat krokšos bliežot
Ķekavnieks45 rakstīja:Tikai vispirms mani vinnēLaukakmens rakstīja:Es basītī 1x1 salikšu jebkuru, pat krokšos bliežot
Davai, 1v1 NBA live 08Laukakmens rakstīja:Es basītī 1x1 salikšu jebkuru, pat krokšos bliežot
08.Es jau domāju īstajā dzi'vē,tepat grīziņā.Fuck_GSW rakstīja:Davai, 1v1 NBA live 08Laukakmens rakstīja:Es basītī 1x1 salikšu jebkuru, pat krokšos bliežot
Beal no WSHĶekavnieks45 rakstīja:Bruks Lopezs
Ķekavnieks45 rakstīja:08.Es jau domāju īstajā dzi'vē,tepat grīziņā.Fuck_GSW rakstīja:Davai, 1v1 NBA live 08Laukakmens rakstīja:Es basītī 1x1 salikšu jebkuru, pat krokšos bliežot
Ķekavnieks45 rakstīja:John wall>KD
Pāriet uz lapu : 1, 2, 3, 4