Wall ir viens no labākajiem PG pasaulē. Var diskutēt, kurš ir labākais un kāpēc.
Pāriet uz lapu : 1, 2, 3, 4
Nebojā pasākumbukss_a rakstīja:Anete Jēkabsone - Žogota
Viņa arī spēlēja nacionālajā asociācija, tikai sieviešu līgā. Neredzu iemeslu lai nerakstītu, jebšu te notiek dzimumu diskriminācija?Ķekavnieks45 rakstīja:Nebojā pasākumbukss_a rakstīja:Anete Jēkabsone - Žogota
Pašečņiks ar pielīmētu vāveri starp kājāmbukss_a rakstīja:Viņa arī spēlēja nacionālajā asociācija, tikai sieviešu līgā. Neredzu iemeslu lai nerakstītu, jebšu te notiek dzimumu diskriminācija?Ķekavnieks45 rakstīja:Nebojā pasākumbukss_a rakstīja:Anete Jēkabsone - Žogota
Vot šitais jau nu gan ir stulbi. Bet Melupietis paliek melupietis.Ķekavnieks45 rakstīja:Pašečņiks ar pielīmētu vāveri starp kājāmbukss_a rakstīja:Viņa arī spēlēja nacionālajā asociācija, tikai sieviešu līgā. Neredzu iemeslu lai nerakstītu, jebšu te notiek dzimumu diskriminācija?Ķekavnieks45 rakstīja:Nebojā pasākumbukss_a rakstīja:Anete Jēkabsone - Žogota
bukss_a rakstīja:Vot šitais jau nu gan ir stulbi. Bet Melupietis paliek melupietis.Ķekavnieks45 rakstīja:Pašečņiks ar pielīmētu vāveri starp kājāmbukss_a rakstīja:Viņa arī spēlēja nacionālajā asociācija, tikai sieviešu līgā. Neredzu iemeslu lai nerakstītu, jebšu te notiek dzimumu diskriminācija?Ķekavnieks45 rakstīja:Nebojā pasākumbukss_a rakstīja:Anete Jēkabsone - Žogota
Es jau priekš sievietēm neveidoju rakstu, un skatos tīri pēc labāka,nevis lieliskāka,kas nozīme ka žogota sliktāk spēlē par jebkuru lbl spēlētāju.bukss_a rakstīja:Vot šitais jau nu gan ir stulbi. Bet Melupietis paliek melupietis.Ķekavnieks45 rakstīja:Pašečņiks ar pielīmētu vāveri starp kājāmbukss_a rakstīja:Viņa arī spēlēja nacionālajā asociācija, tikai sieviešu līgā. Neredzu iemeslu lai nerakstītu, jebšu te notiek dzimumu diskriminācija?Ķekavnieks45 rakstīja:Nebojā pasākumbukss_a rakstīja:Anete Jēkabsone - Žogota
Sievietes Latvijas basketbolā ir vairāk sasniegušas nekā virieši. LBL sūkā, amatieru līga ar pārmaksātiem spēlētājiem.Ķekavnieks45 rakstīja:Es jau priekš sievietēm neveidoju rakstu, un skatos tīri pēc labāka,nevis lieliskāka,kas nozīme ka žogota sliktāk spēlē par jebkuru lbl spēlētāju.bukss_a rakstīja:Vot šitais jau nu gan ir stulbi. Bet Melupietis paliek melupietis.Ķekavnieks45 rakstīja:Pašečņiks ar pielīmētu vāveri starp kājāmbukss_a rakstīja:Viņa arī spēlēja nacionālajā asociācija, tikai sieviešu līgā. Neredzu iemeslu lai nerakstītu, jebšu te notiek dzimumu diskriminācija?Ķekavnieks45 rakstīja:Nebojā pasākumbukss_a rakstīja:Anete Jēkabsone - Žogota
Draugs,Miezi,tev smadzenēs vieni ieži.Es saku,saucam labākus,ne sasniegumiem baga'tākus.bukss_a rakstīja:Sievietes Latvijas basketbolā ir vairāk sasniegušas nekā virieši. LBL sūkā, amatieru līga ar pārmaksātiem spēlētājiem.Ķekavnieks45 rakstīja:Es jau priekš sievietēm neveidoju rakstu, un skatos tīri pēc labāka,nevis lieliskāka,kas nozīme ka žogota sliktāk spēlē par jebkuru lbl spēlētāju.bukss_a rakstīja:Vot šitais jau nu gan ir stulbi. Bet Melupietis paliek melupietis.Ķekavnieks45 rakstīja:Pašečņiks ar pielīmētu vāveri starp kājāmbukss_a rakstīja:Viņa arī spēlēja nacionālajā asociācija, tikai sieviešu līgā. Neredzu iemeslu lai nerakstītu, jebšu te notiek dzimumu diskriminācija?Ķekavnieks45 rakstīja:Nebojā pasākumbukss_a rakstīja:Anete Jēkabsone - Žogota
Ķekavnieks45 rakstīja:Draugs,Miezi,tev smadzenēs vieni ieži.Es saku,saucam labākus,ne sasniegumiem baga'tākus.bukss_a rakstīja:Sievietes Latvijas basketbolā ir vairāk sasniegušas nekā virieši. LBL sūkā, amatieru līga ar pārmaksātiem spēlētājiem.Ķekavnieks45 rakstīja:Es jau priekš sievietēm neveidoju rakstu, un skatos tīri pēc labāka,nevis lieliskāka,kas nozīme ka žogota sliktāk spēlē par jebkuru lbl spēlētāju.bukss_a rakstīja:Vot šitais jau nu gan ir stulbi. Bet Melupietis paliek melupietis.Ķekavnieks45 rakstīja:Pašečņiks ar pielīmētu vāveri starp kājāmbukss_a rakstīja:Viņa arī spēlēja nacionālajā asociācija, tikai sieviešu līgā. Neredzu iemeslu lai nerakstītu, jebšu te notiek dzimumu diskriminācija?Ķekavnieks45 rakstīja:Nebojā pasākumbukss_a rakstīja:Anete Jēkabsone - Žogota
Ķekavnieks45 rakstīja:John wall>KD
saklausījies te visādus stobrus no gulbenes getiņā.Ķekavnieks45 rakstīja:Draugs,Miezi,tev smadzenēs vieni ieži.Es saku,saucam labākus,ne sasniegumiem baga'tākus.bukss_a rakstīja:Sievietes Latvijas basketbolā ir vairāk sasniegušas nekā virieši. LBL sūkā, amatieru līga ar pārmaksātiem spēlētājiem.Ķekavnieks45 rakstīja:Es jau priekš sievietēm neveidoju rakstu, un skatos tīri pēc labāka,nevis lieliskāka,kas nozīme ka žogota sliktāk spēlē par jebkuru lbl spēlētāju.bukss_a rakstīja:Vot šitais jau nu gan ir stulbi. Bet Melupietis paliek melupietis.Ķekavnieks45 rakstīja:Pašečņiks ar pielīmētu vāveri starp kājāmbukss_a rakstīja:Viņa arī spēlēja nacionālajā asociācija, tikai sieviešu līgā. Neredzu iemeslu lai nerakstītu, jebšu te notiek dzimumu diskriminācija?Ķekavnieks45 rakstīja:Nebojā pasākumbukss_a rakstīja:Anete Jēkabsone - Žogota
king103 rakstīja:Ķekavnieks45 rakstīja:John wall>KD
John Wall < Paul George
Stobram stils cits.Klausīties visu apnīk,pirmajos raundos nabagi repo.Varētu aizlaist bet nevaru atprasīties no datorkrēsla.stillbestone rakstīja:saklausījies te visādus stobrus no gulbenes getiņā.Ķekavnieks45 rakstīja:Draugs,Miezi,tev smadzenēs vieni ieži.Es saku,saucam labākus,ne sasniegumiem baga'tākus.bukss_a rakstīja:Sievietes Latvijas basketbolā ir vairāk sasniegušas nekā virieši. LBL sūkā, amatieru līga ar pārmaksātiem spēlētājiem.Ķekavnieks45 rakstīja:Es jau priekš sievietēm neveidoju rakstu, un skatos tīri pēc labāka,nevis lieliskāka,kas nozīme ka žogota sliktāk spēlē par jebkuru lbl spēlētāju.bukss_a rakstīja:Vot šitais jau nu gan ir stulbi. Bet Melupietis paliek melupietis.Ķekavnieks45 rakstīja:Pašečņiks ar pielīmētu vāveri starp kājāmbukss_a rakstīja:Viņa arī spēlēja nacionālajā asociācija, tikai sieviešu līgā. Neredzu iemeslu lai nerakstītu, jebšu te notiek dzimumu diskriminācija?Ķekavnieks45 rakstīja:Nebojā pasākumbukss_a rakstīja:Anete Jēkabsone - Žogota
Ķekavnieks45 rakstīja:king103 rakstīja:Ķekavnieks45 rakstīja:John wall>KD
John Wall < Paul George
Kartona pārstrādājamā atkritumu tvertne>PG13.Bet ja nopietni tad KAT>PG13
Freak top 5 līgā jau būtu,bet nu ok.king103 rakstīja:Ķekavnieks45 rakstīja:king103 rakstīja:Ķekavnieks45 rakstīja:John wall>KD
John Wall < Paul George
Kartona pārstrādājamā atkritumu tvertne>PG13.Bet ja nopietni tad KAT>PG13
Greek Freak > KAT
we have a winner.Laukakmens rakstīja:Mellupietis
Pāriet uz lapu : 1, 2, 3, 4