Kāds negrib uztaisīt SBVL Minecraft serveri?
Kad es esmu bijis nenopietns?vairogs rakstīja:- Nopietni ?
Kāds to arī spēlē !?
Man 12Ķekavnieks45 rakstīja:Man vnk likās,ka esi vecāks
O jaa, kāda Russian roleplay serverī palamātiesLaukakmens rakstīja:Varam Sampiņu
Fuck_GSW rakstīja:O jaa, kāda Russian roleplay serverī palamātiesLaukakmens rakstīja:Varam Sampiņu
novelc discord, pipeleLaukakmens rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:O jaa, kāda Russian roleplay serverī palamātiesLaukakmens rakstīja:Varam Sampiņu
Davaj, pievienosi skaipā?
Fuck_GSW rakstīja:novelc discord, pipeleLaukakmens rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:O jaa, kāda Russian roleplay serverī palamātiesLaukakmens rakstīja:Varam Sampiņu
Ka tev sauc?Laukakmens rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:novelc discord, pipeleLaukakmens rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:O jaa, kāda Russian roleplay serverī palamātiesLaukakmens rakstīja:Varam Sampiņu
Done.
Tev kādas problēmas?king103 rakstīja:Šo nevar privātajā apspriest?
Fuck_GSW rakstīja:Tev kādas problēmas?king103 rakstīja:Šo nevar privātajā apspriest?
1v1 īkšķu kauja, tulīt pat
Fuck_GSW rakstīja:Ka tev sauc?Laukakmens rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:novelc discord, pipeleLaukakmens rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:O jaa, kāda Russian roleplay serverī palamātiesLaukakmens rakstīja:Varam Sampiņu
Done.
MellupietisLaukakmens rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:Ka tev sauc?Laukakmens rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:novelc discord, pipeleLaukakmens rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:O jaa, kāda Russian roleplay serverī palamātiesLaukakmens rakstīja:Varam Sampiņu
Done.
Dustijs, tevi?
Mellupietis nes man bietes,Bet man pie vienas vietas.Man svarīgas lietas,jāaudzē alus riepasFuck_GSW rakstīja:MellupietisLaukakmens rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:Ka tev sauc?Laukakmens rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:novelc discord, pipeleLaukakmens rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:O jaa, kāda Russian roleplay serverī palamātiesLaukakmens rakstīja:Varam Sampiņu
Done.
Dustijs, tevi?
nah es lasu šito, ja zinu, ka tur lādzīgs nekas nebūs? cringe zosāda pēc tam uzmetas...Ķekavnieks45 rakstīja:Mellupietis nes man bietes,Bet man pie vienas vietas.Man svarīgas lietas,jāaudzē alus riepasFuck_GSW rakstīja:MellupietisLaukakmens rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:Ka tev sauc?Laukakmens rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:novelc discord, pipeleLaukakmens rakstīja:Fuck_GSW rakstīja:O jaa, kāda Russian roleplay serverī palamātiesLaukakmens rakstīja:Varam Sampiņu
Done.
Dustijs, tevi?
Ķekavnieks45 rakstīja:nepatīk netā lamāties ,bez tā nevar
Fuck_GSW rakstīja:Ķekavnieks45 rakstīja:nepatīk netā lamāties ,bez tā nevar
Similar topics