1. uzdevums
Mani sauc Kristers Visurgājējs, dzimis Latvijas mazpilsētā , Limbažos. Basketbolu sāku spēlēt diez gan vēlu, no 13 gadu vecumu, bet ar lielu gribasspēku, kas pašreiz ir atmaksājies! Kā arī vienmēr esmu bijis mērķtiecīgs. Ģimene nebija no bagātajām , paveicās ar vecākiem, kuru dēļ pašlaik ir ļoti labas cerības pēc labas karjeras. Māte - morālais atbalsts , bet tēvs kā personīgais treneris, kurš dzina uz priekšu pat tad, kad spēka vairs nebija. 15 es ieguvu jaunatnes basketbola līgā (Latvijā) vērtīgākā spēlētāja apbalvojumu izslēgšanas spēlēs , spēlējot Valmieras komandas labā. Pēc šīs sezonas sapratu, ka ar šādu treniņu darbu varu nokļūt kur tālāk, pēc gada mani uzaicināja spēlēt Latvijas izlasē , kur jau mani pamanija citu klubu pārstāvji , pēc izlases mani uzaicināja spēlēt Spānijā, es jau sapratu , ka tur ir cita klase, cits spēles stils un pavelas iespēja uz spožu karjeru. Pēc šī piedāvājuma, mēs izlēmām, ka tēvs būs arī mans aģents un kārtos visas šīs klubu lietas. Galu galā es nonācu komandā ''Real Madrid'' jaunatnes sistēmā un dziļais beņķis pie pieaugušajiem. Laikam ejot un pēc smagiem treniņiem jau biju izsities līdz rezervistiem pēc kā jau sekoja sākumsastāvs, liels līgums, piedāvājumi no citiem klubiem. Tagad esmu šeit cerībā uz kādu komandu, kurai būšu uzticīgs!!
3. uzdevums
Komandas nosaukums - Limbažu PIENS
PG- Damian Lillard- Mīļākais spēlētājs, patīk viņa pull up troikas.
SG- James Harden- Clutch spēlētājs . MVP kandidāts. EuroStep Dievs.
SF- Giannis Antetokumpo- Nezvērs visās statistikas ailītēs
PF- Blake Griffin- Atlētisks garais spēlētājs, nereāli danki.
C- DeAndre Jordan- Patīk viņa sodiņi. Labs dankers.