- MVP:
- Vāveru statistika:
- Titānu statistika:
- Komandu statistika:
Pēdējo reizi labojis bukss_a Sestdiena Augusts 12, 2017 12:38 am; labots 2 reizes
Pēdējo reizi labojis bukss_a Sestdiena Augusts 12, 2017 12:38 am; labots 2 reizes
Mana. Sākas spēlestillbestone rakstīja:mana kļūda vai tava? es nesapratu.
stillbestone rakstīja:Kāpēc man ir antipātijas pret Titāniem?
Zaudē?
Oj, Aumis muhļī kaut ko.
Uzvari?
Aj, viegls.
Uzliek to pašu playbook?
Paši jau nevar neko izdomāt. (pofig, ka slaideri ietekmē 70% spēli un minūtes arī).
+ šie bērnu apvainojumi. kanceriogēnie gājieni, tavas mammas joki. labprāt izīrēšu dustija mammu uz stundiņu (cerams, ka nav tik slikta gultā, cik tu debils dzīvē). pats sapratīsi, puis. ja nezini nedz manu, nedz manas ģimenes dzīves gājumu, tad pisies. arī man reiz vadzis lūzt un nesauc šitos par jokiem. par tādām lietām normāli cilvēki nemēdz jokot. zaudēt ir jāmāk, arī spēlē un redzu, ka tu to nemāki. paldies par spēli, Andri.
bukss_a rakstīja:seicnājums, bez īrētiem spēlētājiem vāveres neko nespēj
Laukakmens rakstīja:bukss_a rakstīja:seicnājums, bez īrētiem spēlētājiem vāveres neko nespēj
Nevajag aizskart ģeniālo Aumja ideju īrēt spēlētājus, taču jāatbalsta vājākas komandas + ko tad pirms PO sākuma neko neteici? aaa? Vnk zaudēt gjau nemāki, vne? Nabaga Aumīc atkal vainīgs
lai tam būtu jānotiek ir jāzaudēstillbestone rakstīja:Ar ideju, lai vājākai komandai būtu budžets lielāks nākamajā sezonā un viņi vairs nav pēdējie. Ja nepamanīji, tad nemaz Lenard un George laukumā nebija daudz un punktus arī baigi nevāca. Plus, varējāt taču uztaisīt valdes ofisā diskusiju, lai visu saprastu. Kurš liedza? Pārlieku lielajs ego, laikam.
par valdi Aumi akmens tavā lauciņā. Valde jāvāc tāda kas strādā, šobrīd izskatās ka valde tikai ir skata pēc un viss notiek autoritārā režīmā ar fīreri Aumi priekšgalā.stillbestone rakstīja:Ar ideju, lai vājākai komandai būtu budžets lielāks nākamajā sezonā un viņi vairs nav pēdējie. Ja nepamanīji, tad nemaz Lenard un George laukumā nebija daudz un punktus arī baigi nevāca. Plus, varējāt taču uztaisīt valdes ofisā diskusiju, lai visu saprastu. Kurš liedza? Pārlieku lielajs ego, laikam.
stillbestone rakstīja:Ar ideju, lai vājākai komandai būtu budžets lielāks nākamajā sezonā un viņi vairs nav pēdējie. Ja nepamanīji, tad nemaz Lenard un George laukumā nebija daudz un punktus arī baigi nevāca. Plus, varējāt taču uztaisīt valdes ofisā diskusiju, lai visu saprastu. Kurš liedza? Pārlieku lielajs ego, laikam.
TU ZAUDĒJILaukakmens rakstīja:Klusu, ja. Mēs vienkārši nemākam zaudēt, atkal nabaga Aumi aiztiekam, labāk esam paškritiski, taču mēs paši zaudējām!
Jankels rakstīja:Laukakmens rakstīja:bukss_a rakstīja:seicnājums, bez īrētiem spēlētājiem vāveres neko nespēj
Nevajag aizskart ģeniālo Aumja ideju īrēt spēlētājus, taču jāatbalsta vājākas komandas + ko tad pirms PO sākuma neko neteici? aaa? Vnk zaudēt gjau nemāki, vne? Nabaga Aumīc atkal vainīgs
nu beidzam... būsim draudzīga kopiena. būsim ebreji
Tu tak esi šmurguls.stillbestone rakstīja:Kāpēc man ir antipātijas pret Titāniem?
Zaudē?
Oj, Aumis muhļī kaut ko.
Uzvari?
Aj, viegls.
Uzliek to pašu playbook?
Paši jau nevar neko izdomāt. (pofig, ka slaideri ietekmē 70% spēli un minūtes arī).
+ šie bērnu apvainojumi. kanceriogēnie gājieni, tavas mammas joki. labprāt izīrēšu dustija mammu uz stundiņu (cerams, ka nav tik slikta gultā, cik tu debils dzīvē). pats sapratīsi, puis. ja nezini nedz manu, nedz manas ģimenes dzīves gājumu, tad pisies. arī man reiz vadzis lūzt un nesauc šitos par jokiem. par tādām lietām normāli cilvēki nemēdz jokot. zaudēt ir jāmāk, arī spēlē un redzu, ka tu to nemāki. paldies par spēli, Andri.
labāk no Sanfrancisko tilta, kad GSW atkal izhujārīs OKC.Fuck_GSW rakstīja:Tu tak esi šmurguls.stillbestone rakstīja:Kāpēc man ir antipātijas pret Titāniem?
Zaudē?
Oj, Aumis muhļī kaut ko.
Uzvari?
Aj, viegls.
Uzliek to pašu playbook?
Garu, kaut ko attaisnojošu tekstu rakstīšana nav tavs lauciņš, vienkārši nedari to.
Vaina nav mūsos, vaina ir tevī, tavā vienmēr aizskartā pusaudža mentalitātē. Tu vispār neproti uztvert/atbildēt uz kritiku vai skarbākiem vārdiem. Tev nav pareiza pieeja tam visam. Paskaties uz tiem pašiem Titāniem. Nav pilnīgi nekā tāda, ko kāds var pateikt, lai kādu no mums aizskartu tā, kā katrs trešais vārds aizskar tevi. Tas vienkārši nekad nenotiks. Ja tevi aizvaino tavas mammas joki, tad sorry, vecīt, labāk lec nost no vanšu tilta.
Vēl kas - nekad neuztver virtuālo vidi pārāk nopietni. Atceries, ka šī nav dzīve, tas viss nav tā vērts lai stresotu par sliktajiem onkuļiem Titāniem.
stillbestone rakstīja:labāk no Sanfrancisko tilta, kad GSW atkal izhujārīs OKC.Fuck_GSW rakstīja:Tu tak esi šmurguls.stillbestone rakstīja:Kāpēc man ir antipātijas pret Titāniem?
Zaudē?
Oj, Aumis muhļī kaut ko.
Uzvari?
Aj, viegls.
Uzliek to pašu playbook?
Garu, kaut ko attaisnojošu tekstu rakstīšana nav tavs lauciņš, vienkārši nedari to.
Vaina nav mūsos, vaina ir tevī, tavā vienmēr aizskartā pusaudža mentalitātē. Tu vispār neproti uztvert/atbildēt uz kritiku vai skarbākiem vārdiem. Tev nav pareiza pieeja tam visam. Paskaties uz tiem pašiem Titāniem. Nav pilnīgi nekā tāda, ko kāds var pateikt, lai kādu no mums aizskartu tā, kā katrs trešais vārds aizskar tevi. Tas vienkārši nekad nenotiks. Ja tevi aizvaino tavas mammas joki, tad sorry, vecīt, labāk lec nost no vanšu tilta.
Vēl kas - nekad neuztver virtuālo vidi pārāk nopietni. Atceries, ka šī nav dzīve, tas viss nav tā vērts lai stresotu par sliktajiem onkuļiem Titāniem.
Pāriet uz lapu : 1, 2
» LĪGA » SBVL Sezonas Informācija » SBVL Spēles » SBVL | S1 | Play-Offs | GM2 | Valmieras Vāveres @ Rīgas Titāni
Similar topics