GM3 Rīgas Titāni @ Valmieras Vāveres
Pirmizrāde pirmais twich,būs vakarā kad ,aizbrauks ciemiņi prom!!!
Komandu statistika
Titānu statistika:
Vāveres statistika:
MVP
Pēdējo reizi labojis Intarusu Svētdena Augusts 13, 2017 9:44 pm; labots 2 reizes
Pāriet uz lapu : 1, 2
Pēdējo reizi labojis Intarusu Svētdena Augusts 13, 2017 9:44 pm; labots 2 reizes
Dinamo nav hokejsPuisis17 rakstīja:Tak hokejs iet!!!
Vienu sezonu? Pagājušajā gadā tik sāki sekot līdzi?Puisis17 rakstīja:Man galīgi vienalga, ka tu esi kārtējais, kurš sāk nodirst kādu komandu, ja vienu sezonu norok.
ķipa uzvaravairogs rakstīja:Būs vien jāgaida skrīni , ar skatīšanos nesekmējās !
Septiņas minūtes paskatījos , pēc tam melns ekrāns un bezgalīgi lādējas ...
Pārlādēju lapu , un tikai lādējas ...
tas pats indiānis Liniņš vai es kko jaucu?Ne_Chubijzs rakstīja:Es tā skatos ka Liniņš vēl aiz projām ir par jaunu lai tiktu Dinamo un tad izvilktu viņus no bedres. Nekas gan jau drīz
viss atkarīgs no Toma. gribēs, būs.CaptainCrazy rakstīja:Ja Kareivjiem ceturtdaļas ilguma dēļ atņēma uzvaru, tad šeit arī vajadzētu resim
gaidam Toma lēmumu. ierakstīs, tad zināsim. vai nu resim šovakar vai gm4. pēc viņa lēmumaIntarusu rakstīja:bļin tad resism?
Tur bija arī neīstās taktikas. Te tā pat resimā būs zaude, man nevajagCaptainCrazy rakstīja:Ja Kareivjiem ceturtdaļas ilguma dēļ atņēma uzvaru, tad šeit arī vajadzētu resim
Pāriet uz lapu : 1, 2
» LĪGA » SBVL Sezonas Informācija » SBVL Spēles » SBVL | S1 | Play-Offs | GM3 Rīgas Titāni @ Valmieras Vāveres
Similar topics