Džeki , beidzat fantazēt , labāk veltiet to enerģiju savu spēlētāju trenēšanai un analizēšanai , lai tie kļūtu par labākajiem , nevis meklēt plusus ,ko nogriezt citiem !
Pēc šitādas prātošanas , - Šakīlam vajadzēja likt nomest kaudzi ar kilogramiem ,jo redz bīstami smags ,ka kādu nesavaino vai neizkrīt parketam cauri ...
- Kobem pretējais , vajadzēja pielikt svaru ,lai nelidinās ap grozu kā tāda muša ,
- KP(tas kurš nr.6) - nu īsts nekauņa , tik garš un vēl uzdrīkstas lidot pa laukumu - viņam tak vajag sodu uzlikt par ātruma pārsniegšanu , bumbas pie kājām jāpiekabina , lai nevar paskriet !
- Par karali Džeimsu nemaz nerunāšu , nu kopš kura laika karaļi spēlē basketbolu , viņam bija jāspēlējas ar vaska figūriņām kara muzejā !
Ražosim tagad visus pēc viena šablona , ja būs kāds unikāls , tad to paņemsim priekšā un apgraizīsim viņa dotības, un ierobežosim viņa tā teikt dabisko izskatu un iedzimtās spējas , jo redz viņš neiederas pelēkajā masā - ir piedzimis savādāks , un izceļas ar kaut ko , bet vajadzēja kā no konveijera nākušam !
Šis viss farss man atgādina sliktu dejotāju ,kam traucē paša olas , bet tā vietā ,lai pilnveidotu savas prasmes , viņš cenšas atrast nezāles kaimiņa dārzā !
Tā turpiniet , sāk izskatīties pēc LSHL , tur ar gameplayu izmainīja , lai tikai ātrajiem trenētajiem hokejistiem ierobežotu viņu dominanci , izmaiņu rezultātā ātrie meta garām vārtiem , bet visādi lēnie tušņi meta vārtus vienus pēc otriem ... Lai gan hokejs skaitās ātra spēle , vismaz tā mēdz runāt !
Ja jūs šo visu domājat nopietni , tad pacentieties mani laicīgi pabrīdināt , lai varu paspēt notīties !
Lshl biju savaldīgs , bet te nevēlos pievērt acis uz to ,kā daži cenšas deķīti pavilkt uz savu pusi , jo redz kārtējo reizi ir nošāvuši greizi ar savu spēlētāju buildiem , tādēļ jāierobežo citu meistarība ...
Un runājot tieši par Turkoviču , noteikumus nav pārkāpis , visi reģistrēšanās noteikumi ievēroti , vismaz tie ,kas bija norādīti pie reģistrācijas !
Ja reiz iesākām cilāt viena vai otra spēlētāja priekšrocības , viena no kaitinošakajām lietām šosezon ir trejači - spēles sastāv pārsvarā no trejačiem , spēlētājiem tiek kačāts tālmetiens , tai vietā varēja kačāt citas prasmes , bet vai es kādam ko aizliedzu - katrs izpaužas kā māk , katram savs redzējums uz to ,kādu vēlas redzēt savu spēlētāju - katram sava vīzija !
Es personīgi uzskatu ,ka tie trejači iznīcina spēli , neskatāma , vienveidīga - un tad rezultāts atkarīgs nevis no komandas spēles ,bet gan komandas snaipera - iemetīs ,labi , netrāpīs ,komandai beigas - tik vien kā kaut kāds trejaču konkurss !