Pēdējo reizi labojis bukss_a Pirmdiena Augusts 28, 2017 11:43 pm; labots 3 reizes
Pāriet uz lapu : 1, 2
Pēdējo reizi labojis bukss_a Pirmdiena Augusts 28, 2017 11:43 pm; labots 3 reizes
man arī nav lagu, ja tev streamu ielādē ilgāk, tas nozīmē ka tev nets nevelk. Mani stream ir ar vismaz 520p.Jetta rakstīja:Es jau gribēju nosimot, bet man stillbestone neatbild ( pie tam man sanāktu labāk, bez lagiem :o (neņem personīgi, es vienkārši gribēju pamēģināt kā tas i )
stillbestone rakstīja:man labāk whatsapp rakstīt, tur vieglāk varu izskaidrot. ja esi ar mieru, tad uzraksti pm.
Paskaties cik ir pulkstens un tad uzdod jautājumusstillbestone rakstīja:bus vai tomer ne!!?!?!??!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
Sīkais laikam bijis pie datora. Klaviatūra nešancē. Rīt brīvs, tad arī varēšu nopirkt citustillbestone rakstīja:kas noticis?
bukss_a rakstīja:Būšu jauks un ja Jetta vēlas, tad var izmēģināt nosimot šo spēli. Tikai rosterī jāpārvieto viens spēlētājs, vai arī pajautā sanģelim lai iedod tev laboto rosteri.
Pāriet uz lapu : 1, 2
» LĪGA » SBVL Sezonas Informācija » SBVL Spēles » S2 | Pārbaudes spēle | GM4 - Valmieras Vāveres @ Rīgas Titāni
Similar topics