Pāriet uz lapu : 1, 2
Jetta rakstīja:48:44
Atkārtojums:
https://www.twitch.tv/videos/171953205
Statistika:
http://www.bildites.lv/a/qkpe77d5#8q8v59cr
vairogs rakstīja:Jetta rakstīja:48:44
Atkārtojums:
https://www.twitch.tv/videos/171953205
Statistika:
http://www.bildites.lv/a/qkpe77d5#8q8v59crRESIM
1. Nesapratu , kas ar vizuālo , spēlētāji visi kā kloni izskatās , pat Rose par plikgalvi kļuvis !
- Tu pats tos spēlētājus uztaisīji ?
Prasās pēc grafiskās pakas , vai arī tas kopā ar rūsteri komplektā nāk , to nemācēšu pateikt ... jāprasa spečukiem !
Jo pirmajā minūtē nesapratu kas tur uz laukuma notiek , padomāju ,ka tas nav nba 2k10 , bet cita versija , visi spēlētāji tādi svešādi ! Sāku meklēt ar acīm pazīstamos spēlētājus , bet neko nevarēju saprast ,kas tur īsti spēlē !
Beigās sāku filtrēt ,ka arī taktikas neesi uzlicis , /ne spēlētājus ,ne slaiderus ,minūtes/ , forumā tak ir pieejamas jaunās taktikas !
Pirmais ,ko pamanīju ,ka sākumsastāvā Saviča nav , tad ar sapratu kas par vainu !
Tu simoji ar pārbaudes spēļu taktikām !
vairogs rakstīja:Vāveru pirmā spēle bija ar Aumja taktikām ,
bet uz otro es sagatavoju , un jau vairākas dienas viņas ir pieejamas vāveru taktiku sadaļā !
Un slaideri , minūtes ,spēlētāji ,tas pašam ir jāmaina ,skatoties no taktiku lapām , nevis rūstera veidotājam !
Nesapratu tavu domu !bukss_a rakstīja:Prasi jau vari, bet to izlemj līgas vadība. Admini+valde (tagad DK). Cerams tas tiks ievērots. Bet nebrīnītos ja Aumjee visu nokārtotu tā lai būtu resims.
Ātri gan izdomāji ko atbildēt.vairogs rakstīja:Nesapratu tavu domu !bukss_a rakstīja:Prasi jau vari, bet to izlemj līgas vadība. Admini+valde (tagad DK). Cerams tas tiks ievērots. Bet nebrīnītos ja Aumjee visu nokārtotu tā lai būtu resims.
Laikam centīsies valdei iestāstīt ,ka ar vecām taktikām(kuras bija uz pirmo pārbaudes spēli) resimu nevajag !
parādi savu aktīvo DK, kas tikai whatsappā dirš man virsū, bet on-line nav bijuši vairākas dienas. kings vienīgais normāli aktīvs. un vairogs visu jau pareizi pateica, pēc manām domāmbukss_a rakstīja:Prasi jau vari, bet to izlemj līgas vadība. Admini+valde (tagad DK). Cerams tas tiks ievērots. Bet nebrīnītos ja Aumjee visu nokārtotu tā lai būtu resims.
bukss_a rakstīja:Ātri gan izdomāji ko atbildēt.vairogs rakstīja:Nesapratu tavu domu !bukss_a rakstīja:Prasi jau vari, bet to izlemj līgas vadība. Admini+valde (tagad DK). Cerams tas tiks ievērots. Bet nebrīnītos ja Aumjee visu nokārtotu tā lai būtu resims.
Laikam centīsies valdei iestāstīt ,ka ar vecām taktikām(kuras bija uz pirmo pārbaudes spēli) resimu nevajag !
Vispār jau man pohuj, bet pierādijumus lūdzu studijā.
- nav man ar tevi jāstrīdas ,bukss_a rakstīja:Ātri gan izdomāji ko atbildēt.vairogs rakstīja:Nesapratu tavu domu !bukss_a rakstīja:Prasi jau vari, bet to izlemj līgas vadība. Admini+valde (tagad DK). Cerams tas tiks ievērots. Bet nebrīnītos ja Aumjee visu nokārtotu tā lai būtu resims.
Vispār jau man pohuj, bet pierādijumus lūdzu studijā.
omfg. lai sezonas spēlē nelaistu laukumā čuvaku ar 650 tp?bukss_a rakstīja:Vispāt tur parādīts ka Savič vispār nespēlēja. Tas tā. Ir vēl viena iespēja ka viss bija kārtībā bet taktikas tika vēlāk pārtaisītas lai varētu pieprasīt resimu. Bet sīkāk nestāstīšu kā vēl var muhļīties.
Vot nerādītos gan. Vairogs uztaisa postu, tu labo. Un nekas nerādās ka esi labojis.stillbestone rakstīja:omfg. lai sezonas spēlē nelaistu laukumā čuvaku ar 650 tp?bukss_a rakstīja:Vispāt tur parādīts ka Savič vispār nespēlēja. Tas tā. Ir vēl viena iespēja ka viss bija kārtībā bet taktikas tika vēlāk pārtaisītas lai varētu pieprasīt resimu. Bet sīkāk nestāstīšu kā vēl var muhļīties.
turklāt, tad rādītos postā, ka kaut kas ir mainīts. 30 gadu vecumā dirsties diršanās pēc nav forši.
laikam tev joprojām hurts tas 0-4 s1 po?
Vispār man ir poh par PO. Vienkārši cenšos noturet aktivitāti, savādāk te viss izmirst. Tik maz jaunu postu ir uz miršanu.stillbestone rakstīja:omfg. lai sezonas spēlē nelaistu laukumā čuvaku ar 650 tp?bukss_a rakstīja:Vispāt tur parādīts ka Savič vispār nespēlēja. Tas tā. Ir vēl viena iespēja ka viss bija kārtībā bet taktikas tika vēlāk pārtaisītas lai varētu pieprasīt resimu. Bet sīkāk nestāstīšu kā vēl var muhļīties.
turklāt, tad rādītos postā, ka kaut kas ir mainīts. 30 gadu vecumā dirsties diršanās pēc nav forši.
laikam tev joprojām hurts tas 0-4 s1 po?
Pāriet uz lapu : 1, 2
Similar topics