Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

SBVL | S1 | Play-Offs | GM1 | Valmieras Vāveres @ Rīgas Titāni

+8
Ķekavnieks45
Didza
Fuck_GSW
Intarusu
bukss_a
Dededed
Lord Walder Frey
stillbestone
12 posters

Pāriet uz lapu : Previous  1, 2, 3  Next

Go down  Ziņojums [Lapa 2 no 3]

Fuck_GSW

Fuck_GSW
SF - Kevin Pausee (ĢM)
SF - Kevin Pausee (ĢM)

stillbestone rakstīja:go ahead. redzu, ka tomēr pats čīksti. kāda jēga man būtu šmaukties pašam savā projektā... man nav žēl, ka cits simo, bet ne Didzim, ne Andrim nav labāki strīmi - vienam slikta kvalitāte un lagi, otram laba kvalitāte un lagi. ja zaudēt nemāk, tad nemāk. cry me a river. turklāt, slaiderus rādīju, jo gribēju paskatīties, vai viss saglabājies - nezināju, ka tev pēkšņi visus vajadzēja rādīt. turklāt, ja būtu uzvarējis, tad gan jau turpinātos vecie teksti: ''viegls'', ''ez'' utt., kas jums ir ierasti un tad nekādu šaubu par godīgumu nebūt. am i right, sir? ggwp
Parasti tik asi nereāģē uz to, kad pasaku, ka šmurgulējies. Reāli ņirdzīgi Laikam tiešām sākšu ticēt saviem vārdiem.

bukss_a

bukss_a
C - Hektors Miezis
C - Hektors Miezis

stillbestone rakstīja:go ahead. redzu, ka tomēr pats čīksti. kāda jēga man būtu šmaukties pašam savā projektā... man nav žēl, ka cits simo, bet ne Didzim, ne Andrim nav labāki strīmi - vienam slikta kvalitāte un lagi, otram laba kvalitāte un lagi. ja zaudēt nemāk, tad nemāk. cry me a river. turklāt, slaiderus rādīju, jo gribēju paskatīties, vai viss saglabājies - nezināju, ka tev pēkšņi visus vajadzēja rādīt. turklāt, ja būtu uzvarējis, tad gan jau turpinātos vecie teksti: ''viegls'', ''ez'' utt., kas jums ir ierasti un tad nekādu šaubu par godīgumu nebūt. am i right, sir? ggwp
ja lago tad tas ir tavs lauku nets. Teikšu godīgi man pašam ar brīžiem paša strimi lādējas, bet nejau pati spēle lago.

Didza

Didza
SF - Jack Krimley
SF - Jack Krimley

Jap. Tur laba kvalitāte un nelago, man ar reizēm lādējas, bet reti.

Fuck_GSW

Fuck_GSW
SF - Kevin Pausee (ĢM)
SF - Kevin Pausee (ĢM)

Didza rakstīja:
Fuck_GSW rakstīja:
Didza rakstīja:Tu 6 pilnas izsimoji? Smieklīgi
Uzliek simot, aizej darīt savas lietas, pēc stundas atnāc un uzliec nākamo.
Es gan tik 2 max laikam esmu. Un bieži vienu ceturtdaļu vai pusspēli, lai apskatītos, kā izskatās taktika, nepatīk, tad lieku citu un atkal atkārtoju, bet to arī ne jau 6 reizes pēc kārtas. Smieklīgi
Beigās baigi daudz kas mainās. Šitās arī kad simoju, visās bija Titāni priekšā +5 vismaz puslaikā, bet pašās beigās zaudēja, izņemot pēdējo mēģinājumu. Katrs sims ar citiem sliders un bija arī cits playbook. Moš šovakar vēl jāpalaiž ar tām pašām, jāpaskatās.

stillbestone

stillbestone
PG - Lil Aumy (ĢM)
PG - Lil Aumy (ĢM)

Lattelecom, 30 eirss mēnesī, Valmieras centrs. Ok. Man nav žēl, es varu nesimulēt. Es aizsvilos, jo vienmēr, kad zaudē man pārmet. LSHL times included. Tad kad uz Andra simu zaudējām es neteicu neko. Un neteikšu. Tāpēc, ka ar zaudējumu jāmāk samierināties - gan spēlē, gan dzīvē. Tad gaidam Intara simus. Priecīgs

Didza

Didza
SF - Jack Krimley
SF - Jack Krimley

Mainās jā, bet es jau skatos tās izspēles, kur spēlētāji skrien, kur veido aizsegus, kam ir paredzēts mest, ko dara defense utt. Tas rezultāts nav tik svarīgs, ja ir līdzīga game un izskatās labi. Ja vien vairākos simos netiek zaudēts visu laiku ar izvēlēto taktiku, bet slinkums tā laist tik daudz, jo es jau visu skatos. Vai ja zaudē ar lielu starpību virs 10. Izmēģināju kādas 3-4 un tad izlēmām, ka liksim jūsu izvēlēto hornets, jo tur puslaikā bija niča, citas pielietojot bija mīnusi lielāki. Gan jau uz season 2 jātestē vēl vai arī, ja būs sērijā jau bezcerīgi 0:2, tad jādomā.

Jankels

Jankels
SG - Jānis Muhamedovičs
SG - Jānis Muhamedovičs

Haļava vecais.

Fuck_GSW

Fuck_GSW
SF - Kevin Pausee (ĢM)
SF - Kevin Pausee (ĢM)

Didza rakstīja:Mainās jā, bet es jau skatos tās izspēles, kur spēlētāji skrien, kur veido aizsegus, kam ir paredzēts mest, ko dara defense utt. Tas rezultāts nav tik svarīgs, ja ir līdzīga game un izskatās labi. Ja vien vairākos simos netiek zaudēts visu laiku ar izvēlēto taktiku, bet slinkums tā laist tik daudz, jo es jau visu skatos. Vai ja zaudē ar lielu starpību virs 10. Izmēģināju kādas 3-4 un tad izlēmām, ka liksim jūsu izvēlēto hornets, jo tur puslaikā bija niča, citas pielietojot bija mīnusi lielāki. Gan jau uz season 2 jātestē vēl vai arī, ja būs sērijā jau bezcerīgi 0:2, tad jādomā.
Citām taktikām aiziet tā, ka pirmajā puslaikā ļoti labi spēlē, bet otrajā iemet knapi pāri pusei no tā, ko pirmajā un aizsardzībā sūkā īkšķi.

bukss_a

bukss_a
C - Hektors Miezis
C - Hektors Miezis

stillbestone rakstīja:Lattelecom, 30 eirss mēnesī, Valmieras centrs.
Tad nevelc porņukus. Tevi Lattelecoms normāli drāž. Es maksāju 15€ (optika+TV), tev gadījumā nav kāds vecais labais DSL. Jebšu nelieto youtube. Izvēlies sakarīgāku serveri. Bet nu patreiz tā tava simošana ir zem katras kritikas.

Fuck_GSW

Fuck_GSW
SF - Kevin Pausee (ĢM)
SF - Kevin Pausee (ĢM)

Tur jau kompim problēma, ne internetam.

Jankels

Jankels
SG - Jānis Muhamedovičs
SG - Jānis Muhamedovičs

Metamies priekš aumja jaunā kompīša. Priecīgs

stillbestone

stillbestone
PG - Lil Aumy (ĢM)
PG - Lil Aumy (ĢM)

9 gadu vecs pc. Jaunais sen atnācis. S2 uz tā pamēģināšu, tagad speciali nevilksu uz jauna. Tur tikai 2k17 un pubg kapāju. Tur nebus lagi, 2k. In love bet striidu vairs neturpinashu. Esmu sapratis laika gaitaa, ka ja svariga spele uz mana sima zaudzaudesiet, tad uzreiz kkas vainas.

bukss_a

bukss_a
C - Hektors Miezis
C - Hektors Miezis

Jankels rakstīja:Metamies priekš aumja jaunā kompīša. Priecīgs
man ir mana vecā portiķa daļas HP 250 G3. Nav tik korpusa, Ram un Cietais.

chyzyha

chyzyha
SG - Kyle Cent
SG - Kyle Cent

Bukss. Man arī ir tas komplekts, bet internets man ir tāda miskaste viņam, ka labāk izmantoju datoru caur telefona datiem. Tas internets man uzkaras ik pēc 10sekundēm uz kādām 5-15sekundēm. Man tas ir pārāk neciešami, neesmu tik pacietīgs. Smieklīgi

Intarusu

Intarusu
SG - Icarus In
SG - Icarus In

Ķekavnieks45 rakstīja:Intars ir visneitrālākā persona forumā. Reāli ņirdzīgi
Lai simo.
vins manu  jaut ingore lkm nevejag Smieklīgi

stillbestone

stillbestone
PG - Lil Aumy (ĢM)
PG - Lil Aumy (ĢM)

Intarusu rakstīja:
Ķekavnieks45 rakstīja:Intars ir visneitrālākā persona forumā. Reāli ņirdzīgi
Lai simo.
vins manu  jaut ingore lkm nevejag Smieklīgi
Vajag un atbildesu. Nevaru uzreiz visu. Piemiedz ar aci

Laukakmens

Laukakmens
PF - Ahmens Muhamedovičs
PF - Ahmens Muhamedovičs

Manuprāt, pie visa vainīgi citplanētieši, viņi izsūc mūsu enerģiju un zog internetu!

Jankels

Jankels
SG - Jānis Muhamedovičs
SG - Jānis Muhamedovičs

Laukakmens rakstīja:Manuprāt, pie visa vainīgi citplanētieši, viņi izsūc mūsu enerģiju un zog internetu!
da beidz porņukus lādēt, man filma lago.

Laukakmens

Laukakmens
PF - Ahmens Muhamedovičs
PF - Ahmens Muhamedovičs

Jankels rakstīja:
Laukakmens rakstīja:Manuprāt, pie visa vainīgi citplanētieši, viņi izsūc mūsu enerģiju un zog internetu!

Bla, ko es sev dirsu virsū?

Ķekavnieks45

Ķekavnieks45
PF - Giannis Lenard (ĢM)
PF - Giannis Lenard (ĢM)

Jankels rakstīja:
autortiesības tev ir uz tā pīrādziņa bildi ķiverē?

Jankels

Jankels
SG - Jānis Muhamedovičs
SG - Jānis Muhamedovičs

Ķekavnieks45 rakstīja:
Jankels rakstīja:
autortiesības tev ir uz tā pīrādziņa bildi ķiverē?

Mans bračka tā ir. Tu autors nafig. Tev elpot ļāva kāds? Izdari pakalpojumu - beidz elpot.

Dededed

Dededed
SG - TJ Iverson
SG - TJ Iverson

stillbestone rakstīja:9 gadu vecs pc. Jaunais sen atnācis. S2 uz tā pamēģināšu, tagad speciali nevilksu uz jauna. Tur tikai 2k17 un pubg kapāju. Tur nebus lagi, 2k. In love bet striidu vairs neturpinashu. Esmu sapratis laika gaitaa, ka ja svariga spele uz mana sima zaudzaudesiet, tad uzreiz kkas vainas.

Negribi 2k17 uzspēlēt?

stillbestone

stillbestone
PG - Lil Aumy (ĢM)
PG - Lil Aumy (ĢM)

Dededed rakstīja:
stillbestone rakstīja:9 gadu vecs pc. Jaunais sen atnācis. S2 uz tā pamēģināšu, tagad speciali nevilksu uz jauna. Tur tikai 2k17 un pubg kapāju. Tur nebus lagi, 2k. In love bet striidu vairs neturpinashu. Esmu sapratis laika gaitaa, ka ja svariga spele uz mana sima zaudzaudesiet, tad uzreiz kkas vainas.

Negribi 2k17 uzspēlēt?
var. man tur 100 hrs un čuvaks ar 95 ovr iekš Warriors. pirmajā sezonā jau kauss. Reāli ņirdzīgi

Dededed

Dededed
SG - TJ Iverson
SG - TJ Iverson

stillbestone rakstīja:
Dededed rakstīja:

Negribi 2k17 uzspēlēt?
var. man tur 100 hrs un čuvaks ar 95 ovr iekš Warriors. pirmajā sezonā jau kauss. Reāli ņirdzīgi

tad lkm bus jāsāk spēlēt mycarrer man tur 59 ovr xDDD

es myteam pārsvarā xd

Fuck_GSW

Fuck_GSW
SF - Kevin Pausee (ĢM)
SF - Kevin Pausee (ĢM)

Riskēsi vilkt 2k10 nelegāli uz jauna PC? Man jau liekas, ka es sev vīrusu ielaidu ar šito. Reāli ņirdzīgi Izdzēsa visus savefiles no citām 2k versijām.

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu  Ziņojums [Lapa 2 no 3]

Pāriet uz lapu : Previous  1, 2, 3  Next